Brooke má také maxi brucho, že si musela kúpiť novú veľkú posteľ

Brooke má také maxi
Ilustračné foto
Zdroj: TikTok
2022-03-07 09:30:00 |

Nastávajúca mama Brooke už zúfalo túži stretnúť sa so synčekom, ktorého nosí pod srdcom. Jemu sa však von nechce. Niet divu, vo veľkom maminom bruchu mu nič nechýba.

Brooke zverejnila množstvo videí, na ktorých ukazuje svoje tehotenské brucho, no jedno z posledných sa stalo virálnym. Rodiť by mala každým dňom, už je v 42- týždni tehotenstva a rozmery jej brucha sú naozaj úctyhodné. Ľudia nemôžu uveriť, že naozaj čaká iba jedno dieťa. Predpokladá, že syn bude naozaj veľký. V 35. týždni odhadol lekár jeho hmotnosť na 3 kilá a odvtedy prešlo ďalších sedem týždňov, počas ktorých bábätká najrýchlejšie rastú a priberajú. „Som už pripravená na pôrod a stretnutie s ním, cítim to,“ napísala Brooke, ktorá odrátava hodiny do stretnutia s láskou svojho života.

„Musela som si kúpiť novú posteľ a rám, aby som sa mohla pretáčať, keď spím,“ priznala. Na chrbte už nedokáže ležať a na pôvodnej posteli sa nevedela pohodlne otočiť. Pár posledných dní a nocí sú bolesti chrbta priam neznesiteľné a ona dúfa, že to je spôsobené klesaním drobčeka nižšie. To je dobré znamenie, že sa konečne chystá von.

„Dievča, toto je najväčšie tehotenské brucho, aké som kedy videla a to som porodila dve štvorkilové deti,“ napísala jej jedna žena. „Viem. Som naozaj nízka a má super úzky pás. Bábätko nemá kde rásť, len von," vysvetlila jej Brooke.

„Ak je to jedno dieťa, vyjde von ako 10-ročné," zavtipkoval ďalší komentujúci.

„To nemôže byť jedno dieťa“, je presvedčený iný komentujúci. „Naozaj je tam len jedno. Len nosím pekelne veľké brucho, pretože som nízka,“ odpovedala Brooke.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia