Šok: Jenny neplánovane otehotnela ako 62-ročná

Šok: Jenny neplánovane otehotnela
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2021-09-16 16:30:00 |

S tým, že by k jej dvom dospelým deťom pribudlo v pokročilom veku ďalšie, nerátala ani vo sne. Veď už 16 rokov nemenštruovala a jej 72-ročný muž je po vazektómii.

Napriek počiatočnému šoku vníma Jenny tehotenstvo ako požehnanie. Vôbec by jej nenapadlo, že vo svojom veku, keď už roky nekrvácala a myslela si, že je dávno po menopauze, by sa niečo podobné mohlo stať. Jej manžel okrem toho podstúpil vazektómiu, teda mužskú sterilizáciu, takže pravdepodobnosť otehotnenia bola podľa nej nulová. Život je však plný prekvapení a dnes sa Jenny delí o svoje skúsenosti z geriatrického tehotenstva na Instagrame.

Jenny trápia bežné tehotenské problémy, ako je pálenie záhy, bolestivé kopance bábätka a pocit že jej praskne močový mechúr. Čo ju rozčuľuje, to je dvojaký meter na ženy a na mužov. Keď povie že vo svojom veku je tehotná, každý sa zhrozí, no na vek manžela sa nikto neopýta. „Kým mne hovoria, že som na bábätko príliš stará, jeho ako 72-ročného budúceho otca majú za frajera,“ poukázala.

Jenny a manžel čakajú tretieho syna. Termín pôrodu je určený na 25. novembra, keď v USA oslavujú Deň vďakyvzdania. I keď Jenny si je istá tým, že robí dobre a z budúcnosti nemá strach, čelí množstvu negatívnych komentárov. Našťastie, nájdu sa aj priaznivci, ktorí ju podporujú. „Mala som svoje deti vo veku 24, 26, 28, 30, 37, 40, 43 a 48 rokov. Je to požehnanie v každom veku,“ napísala jedna z mám. „Na tom, že som staršia mama, nie je nič zlé. Som šťastná aj za teba,“ napísala ďalšia. Tretia pridala: „Som tehotná s dvojčatami vo veku 42 rokov a piate dieťa som rodila vo veku 40 rokov. Moje telo vie, čo dokáže.“ Aj iná žena priznala, že je tehotná vo vyššom veku. „Vek nás nedefinuje! Práve som oslávila 45. narodeniny a čakám svoje prvé dieťa.“


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia