Takto vyzerá krátko pred pôrodom brucho, v ktorom sú trojčatá

Takto vyzerá krátko pred
Ilustračné foto
2018-09-11 13:30:39 |

Maria (36) z Dánska má na zajtra naplánovaný pôrod trojčiat. Svoje tehotenstvo od začiatku mapuje na internete. Také megabrucho sa teda len tak nevidí!

Maria s manželom majú doma dvojročného synčeka Mikaela, o pár hodín k nemu pribudnú dve sestričky a jeden braček, ktorí prídu na svet cisárskym rezom.  Už tehotenstvo s dvojičkami nie je sranda, nieto ešte s trojičkami. Namiesto dvoch detí budú zrazu štyri.

"Snažím sa čoskoro veľkého brata Mikaela pripravovať na to, čo príde, ale ťažko vedieť, či niečo z toho chápe... V auguste mal iba dva roky. Mám pocit, že sa mu nevenujem toľko, koľko by som mala, lebo väčšinu času preležím na gauči. Obávam sa, čo bude, až prídu trojičky na svet," netají sa Maria svojimi neistými pocitmi. 

Keď sa Maria spamätala z prvotného šoku, rozhodla sa svoju cestu tehotenstvom až po pôrod zmapovať prostredníctvom fotiek a videí. „Týždeň po týždni s trojčatami. Aká to bola cesta! Od obrovského šoku, keď som sa dozvedela, že tam sú tri, až po reakcie ľudí, množstva kontrôl a všetkých príprav na životnú zmenu a plánovanie. Nič bežné. Som rada, že sme urobili tieto fotky, lebo táto koláž naozaj ukazuje obrovský rast,“ okomentovala túto fotku.

„Je zvláštne končiť s takým veľkým bruchom a ešte zvláštnejšie je, že je také vystúpené hore bez toho, aby padlo dole,“ čuduje sa sama.

Dvaja v práci úspešní rodičia - Maria roky pracovala v televízii na viacerých pozíciách ako editorka, režisérka, producentka, jej manžel Anders (40) vyštudoval klavír na hudobnom konzervatóriu v Kodani, no pracuje ako nezávislý webový vývojár - budú musieť zrazu úplne zmeniť životný štýl. 

Kým predtým veľa cestovali, aj syn Mikaela sa narodil v Nórsku, kde žili rok a pol, Anders venoval veľa času rockovej skupine, v ktorej pôsobí a mali ešte veľa plánov, v súčasnosti to vidia reálne. "Je mi jasné, že do ich 18-tky sa nudiť určite nebudem," napísala Maria, ktorá sama nevie, čo presne ju čaká a ako to zvládnu.

Podľa nášho kalendára oslavuje Maria práve 12. septembra, na kedy má naplánovaný pôrod, meniny. Taký trojnásobný darček u nás na Slovensku v tento deň nedostane asi ani jedna Mária :))

Prečítajte si tiež:

Intímny život po pôrode nemusí byť pre vás tabu

Ste tehotná alebo dojčíte? Tohto sa čo najskôr zbavte

Fotogaléria


Foto: Instagram/tripplets from Copenhagen
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia