Šokujúco úprimné PRIZNANIE slávnej krásky: Deti nezvláda a plače po nociach!

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Zdroj: SITA
2023-05-23 07:00:00 |

Azda niet matky, ktorú by raz za čas neprepadli myšlienky, či svoje deti vychováva dobre. A mnohé nám iste dajú za pravdu, že hoci svoje ratolesti milujú najviac na svete, sú momenty, keď sú so silami (a často aj nervami) jednoducho v koncoch. O materstve najnovšie prehovorila aj slávna Kim Kardashian. A veru, servítku si pred ústa nekládla.

Hviedna Kim Kardashian v najnovšom rozhovore v podcaste On Purpose with Jay Shetty priznala, že rodičovstvo je pre ňu jednou z najnáročnejších, ale zároveň tou najviac obohacujúcou záležitosťou jej života. 

„Sú noci, keď pred spaním plačem. Hovorím si, čo sa to stalo? Prečo to v mojom dome vyzerá ako po tornáde?” uviedla bez okolkov Kim, ktorá má s exmanželom Kanye Westom 4 ratolesti - dcéry North (9) a Chicago (5) a synov Sainta (7) a Psalma (4). „Je to hotové šialenstvo,” dodala.   

Zároveň ale priznáva, že je to tá najvďačnejšia "práca" na svete. „Neexistuje nič, čo by vás na rodičovstvo mohlo pripraviť,” myslí si Kardashianka, ktorú podľa vlastných slov zvládanie rôznych nástrah rodičovstva robí napokon neskonale hrdou. „Deti nás o nás samých veľa naučia,” povedala k tomu.  

 

Ako už býva zvykom, reakcie verejnosti na brunetkine slová sú rôzne. Skupinka fanúšikov ocenila jej úprimnosť. Tá druhá nešetrila kritikou a Kim vysmiala, že sa nemá prečo sťažovať, keď má domácnosť plnú pomocníkov a pestúnok. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia