Krásna speváčka porodila vytúžené bábätko: Jej vyznanie dojme každého!

Jessie J
Jessie J
Zdroj: SITA
2023-05-20 08:30:00 |

Jej život sa úplne zmenil! Speváčka Jessie J prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Úspešná umelkyňa sa nikdy netajila tým, že sa túži stať mamou. Cesta za dieťatkom bola v jej prípade tŕnistá... Avšak už zhruba týždeň zažíva tú najväčšiu radosť.

Ako Jessie J svojim priaznivcom na sociálnej sieti Instagram prezradila, už pár dní si naplno užíva prítomnosť svojho prvého dieťatka. „Pred týždňom sa celý môj život zmenil. Prišiel na svet môj syn a moje srdce je dvakrát také veľké. Ten pocit je neskutočný a ja sa od lásky priam vznášam,” napísala v úvode svojho príspevku umelkyňa. Tá si žiaľ v minulosti prešla aj bolestným obdobím, keď o dieťatko počas tehotenstva prišla. 

Slovami chvály na svojho synčeka rozhodne nešetrí. „Je čarovný. Je splnením všetkých mojich snov. Je môj celý svet. Spolu si vedieme dobre. Užívam si každú jednu sekundu a stále nedokážem uveriť, že je skutočný, že je tu a je môj. Som tak vďačná,” dodala tmavovláska, ktorá sa prihovorila svojim fanúšikom. „ Ďakujem aj za vás všetkých, čo ste sledovali moju cestu až do tohto momentu. Ďakujem za vašu neustálu lásku a podporu. Vrátim sa na Instagram, keď na to budem pripravená,” uzavrela. 

Britská speváčka Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, vždy otvorene hovorila o tom, že sa túži stať matkou. V novembri 2021 jej život uštedril krutú ranu, keď počas tehotenstva o bábätko prišla. Zhruba 13 mesiacov po tejto smutnej udalosti oznámila fanúšikom tú najkrajšiu správu, a to že je opäť tehotná. Meno synčeka zatiaľ neprezradila. Príliš sa nevyjadruje ani k jeho otcovi. Podľa medializovaných informácií by ním ale mal byť hráč basketbalu Chan Safir Colman, s ktorým tvorí pár. 

VIDEO: Jessie J si tehotenstvo užívala. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia