OBROVSKÁ RADOSŤ v prominentnej rodine: Slávny herec je už dedkom... Vnučka sa volá HOLANDSKO!

Alec Baldwin s dcérou
Alec Baldwin s dcérou Ireland
Zdroj: profimedia.sk
2023-05-19 08:00:00 |

Slávny 65-ročný herec Alec Baldwin má doma hotovú škôlku. Spoločne s krásnou manželkou Hilariou (39) totiž majú sedem detí. Z prvého manželstva s herečkou Kim Basinger má umelec dospelú dcéru. Tá mu v týchto dňoch porodila jeho prvé vnúča.

Najstaršia dcéra slávneho herca - Ireland sa radostnou správou pochválila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Hoci presne neprezradila kedy a ako prišlo dievčatko na svet, s followermi sa podelila a to, aké jej spolu s partnerom dali meno. Prvé vnúčatko slávneho Aleca Baldwina a Kim Basinger sa volá Holland.

 

 

Pod príspevkom sa hromadia nadšené reakcie a gratulácie. Nechýbajú želania od celebritných kamarátov, od otca Aleca, či jeho manželky Hilarie. 

27- ročná Ireland Baldwin tvorí pár s producentom a hudobníkom, ktorý vystupuje pod umeleckým menom RAC. Keď už sme pri tých menách, mamička nedávno v rozhlasovej relácii  Girlboss Radio prezradila, prečo svoju dcérku pomenujú práve Holland (v preklade Holandsko, pozn.red).

„Ja som Ireland (v preklade Írsko, pozn.red), takže sme vybrali iné meno, ktoré je zároveň názvom krajiny, lebo sme chceli v tomto pokračovať. Vždy sa mi to meno páčilo a myslím si, že je nádherné,” povedala k tomu Baldwinova dcéra. Ako sa meno Holland páči vám?


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia