KONEČNE! Meno synčeka slávnej speváčky je po roku známe... Ehm, to je horšie ako Onur Lakatoš!

KONEČNE! Meno synčeka slávnej
Rihanna
Zdroj: SITA
2023-05-11 08:00:00 |

Trvalo takmer celý rok, kým sa svet dozvedel, ako slávna speváčka Rihanna pomenovala svoje prvé dieťatko. A veru, treba uznať, že s partnerom, ktorý vystupuje pod pseudonymom A$AP Rocky, vybrali celkom netradičné meno.

Pozná to každá mamička... Hádam od prvej chvíle, ako žena zistí, že jej pod srdcom rastie nový život, je jednou z hlavných otázok, nad ktorými sa zamýšľa to, aké meno dá svojmu dieťatku. Kým v minulosti to v našich končinách boli skôr tradičné mená, príchod telenoviel zabezpečil, že po Slovensku už pobehuje aj nejaká ta Esmeralda, Šeherezáda, či Onur.

Práve v marci 2011 sa v nitrinskej pôrodnici narodil Onur Lakatoš, ktorému matka dala meno podľa obľúbenej tureckej telenovely. 

Ktovie, ako dlho sa nad menom pre svoje dieťatko zamýšľala speváčka Rihanna. Hoci chlapček oslávi v týchto dňoch prvé narodeniny, jeho slávna mamina pred svetom stále tají, ako sa vlastne volá. Daily Mail sa však dostal ku kópii rodného listu tohto celebritného dieťatka. A tak jeho meno už viac nie je tajomstvom. 

 

 

Rihannin syn sa teda volá RZA Athelston Mayers. Ak sa pri pohľade na to zamýšľate, ako ho jeho slávni rodičia oslovujú, nečudo. Podobnú otázku si kladú mnohí. Možno volia oslovenia ako zlatíčko a miláčik :) 

Po viacerých takýchto otázkach a komentároch však prišlo vysvetlenie. Meno RZA sa údajne vyslovuje ako Rizza. 

Viaceré médiá sa nazdávajú, že pre Rihannu a A$AP Rockyho bol inšpiráciou producent a rapper RZA (vlastným menom Robert Diggs), ktorý je lídrom formácie Wu-Tang Clan. Obaja sú totiž jej veľkí fanúšikovia. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia