Dcérka známej Slovenky je Postrach Denis v sukni: Chce to pohár vína, niekedy celú fľašu!

Dcérka známej Slovenky je
Lucia Mokráňová s dcérkou Tali
Zdroj: Instagram/ Lucia Mokranova
2023-05-03 07:00:00 |

Mamičky vedia... Fitnesska, influencerka a bývalá účastníčka markizáckej reality šou Farma - Lucia Mokráňová otvorene priznáva, že materstvo nie je prechádzka ružovou záhradou.

Lucia Mokráňová je pyšnou mamičkou rozkošnej Talinky, ktorá už čochvíľa oslávi svoje 3. narodeniny. Aktuálne si užívajú chvíle oddychu na dovolenke, kde však blondínka nezabúda na svojich followerov a na sociálnej sieti Instagram ich zásobuje zaujímavými príspevkami. 

 

 

V jednom z nich opísala práve život so svojou 3-ročnou princezničkou a veru, v jej slovách sa našla nejedna mamička. „To, že som si porodila najlepšiu kamošku už dávno viem. Ale to, že ja ju potrebujem viac, ako ona mňa, som ani len netušila,” uviedla v úvode Lucia.

Zároveň ale dodala, že Talinka je taký Postrach Denis v šatách a niekedy dá rodičom ozaj zabrať. „V reštaurácii sedí tak dve minúty, lietajú špagety, príbor a všetko, čo má po ruke. A preto si proste musím dať vždy pohár vína. Niekedy je lepšia fľaša. Čo si budeme, mamičky ma chápu,” dodala s humorom. Ako priznala, hoci je stále spotená ako taká myš, tak je to pre ňu to najkrajšie životné obdobie. 

 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia