Nový PORTRÉT princeznej Charlotte: Štrbavý úsmev a... Je to celý tato William!

Nový PORTRÉT princeznej Charlotte:
Princezná Charlotte
Zdroj: SITA
2023-05-02 07:00:00 |

Ako by mu z oka vypadla! Princezná Charlotte práve dnes oslavuje svoje 8. narodeniny. Kráľovská rodina pri tej príležitosti zverejnila jej nový portrét..

Ten čas ale letí! A človek to najviac vníma najmä pri pohľade na deti. Školáčku, ktorá práve dnes slávi 8. narodeniny, majú doma aj princ William a jeho manželka Kate. Tí v uplynulých dňoch zverejnili jej nový portrét, na ktorom je jednoducho rozkošná.

Samotná Charlotte sa totiž pred objektívom široko usmievala a odhalila tak, že podobne, ako mnohí jej rovesníci, aj ona čaká, kým jej niektoré trvalé zuby vyrastú. Do očí priam bije aj jej podobnosť s otcom Williamom. Kým donedávna v nej viacerí videli skôr prababku - kráľovnú Alžbetu II., teraz je to neodškriepiteľne tatovo dievčatko. 

Autorkou fotky je už tradične jej mama Kate a ako palác prezradil, fotka vznikla počas uplynulého víkendu na zámku Windsor. Charlotte má na sebe letné šaty, ktoré v prepočte stoja zhruba 71 eur. 

 

Britskú monarchiu čaká už túto sobotu výnimočný deň. A to korunovácia Karola III., ktorej by sa mala Charlotte určite zúčastniť. Jej starší brat George bude jedným z pážat samotného kráľa. Či sa slávnostnej ceremónie zúčastní aj najmladšie z detí Kate a Williama - Louise, zatiaľ nie je isté. 

Fotogaléria


Foto: SITA
Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia