Princ Louis oslávil 5. narodeniny: Rozkošné FOTO... Tak TOTO nemá chybu!

Princ Louis oslávil 5.
Princ Louis oslávil 5. narodeniny
Zdroj: SITA/ Millie Pilkington/The Prince and Princess of Wales
2023-04-24 07:00:00 |

Takých uvoľnených ich často nevidíme! 23. apríl je dňom, kedy oslavuje svoje narodeniny najmladší syn princ Williama a jeho manželky Kate - Louis. Pyšní rodičia pri tej príležitosti zverejnili fotky svojho zlatíčka, ktoré vám určite vyčaria úsmev na tvári.

Na prekvapenie mnohých, ide o zábery, ktorých autorkou nie je samotná matka chlapčeka. Nie je tajomstvom, že práve Kate sa rada venuje fotografovaniu a bežne bola autorkou záberov svojich detí. V uplynulých dňoch napríklad zverejnila aj unikátnu fotku, ktorá vznikla pár dní pred smrťou kráľovnej Alžbety II. 

Autorkou fotiek, na ktorých sa Louis šťastne usmieva, čí sa vezie vo fúriku, ktorý tlačí jeho mamina, je Millie Pilkington. Ide o zaujímavý pohľad na členov kráľovskej rodiny a verejnosť naň reaguje s nadšením. 

 

 

Blížiaca sa korunovácia Karola III. je v Británii top témou. Podľa medializovaných informácií je účasť princa Louisa na slávnostnom akte otázna. Isté ale je, že najstarší z detí Williama a Kate sa jej zúčastní. Dokonca bude jedným z pážat, ktoré by mali kráľovi držať jeho slávnostné rúcho.


Pozrite si tiež:

Šokujúce rozhodnutie kráľovskej rodiny: Obávajú sa HANBY... Princa tam nechcú!


Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia