Veronika Cifrová Ostrihoňová o MATERSTVE! Potrebuje ešte 5 DETÍ... Matej, prepáč!

Veronika Cifrová Ostrihoňová o
Sajfa a Veronika majú spolu dcérku a synčeka.
Zdroj: Instagram/ sajfa
2023-04-23 14:00:00 |

Materstvo jej toho dalo veľmi veľa. A to sa Veronika Cifrová Ostrihoňová nikdy necítila ako ten "materský typ". Aktuálne sa ale raduje z dcéry Sárky a synčeka Šimona. Dopraje im ešte ďalších súrodencov?!

Sympatická moderátorka a influencerka Veronika Cifrová Ostrihoňová bola hosťom v TOPKY PODCAST, kde toho o tom, ako vníma materstvo, či ako pristupuje k výchove dosť prezradila. Odpovedala aj na otázku, či si vie predstaviť mať ešte 3 dieťa. Ako prezradila, aj ona, aj jej manžel Matej sú z troch súrodencov. „Máme tento model zažitý. Ale na druhej strane, keď niekedy vidím tieto dve deti, tak si hovorím, či už aj to nie je veľa,” poznamenala so smiechom Veronika. 

 

Tá je v ich pár tým elementom, ktorý niektoré veci nechá plávať, prípadne si povie, že nejako to bude a nejako to vyriešia. Sajfa je podľa jej slov tým viac úzkostlivejším rodičom, ktorý chce mať veci viac pod kontrolou. „Neviem, či je to povahou, vekom alebo je také otcovstvo,” zamýšľala sa. „Ak by ale on počul, že áno, chcem tretie dieťa, tak neviem, či si nezbalí kufre a nebudeme ho hľadať niekde na Belize,” dodala so smiechom. 

Veronika zároveň priznáva, že vníma, že deti sú pre nich obrovským darom. Priniesli jej do života také veci a momenty, ktoré si nikdy pred tým nemyslela, že ich bude mať.  „Dávajú mi obrovské zrkadlo. Tie moje slabiny sú oveľa silnejšie a vidím, že tá kapacita trpezlivosti, láskavosti, empatie a všetkého toho, čo v dnešnom svete tak veľmi treba, mi rastie s každým dieťaťom... Takže by som ich mala mať ešte 5. Matej, prepáč,” uviedla sympatická blondínka. 

 

Čo viac ešte Veronika Cifrová Ostrihoňová o svojom súkromí prezradila, sa dozviete v rozhovore. 

 

Viac zaujímavých a inšpiratívnych rozhovorov nájdete na našich podcastoch. 

TOPKY PODCAST 

ANCHOR.FM   SPOTIFY  APPLE PODCASTS     YOUTUBE.COM

Zoznam:sa

YOUTUBE.COM

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia