Veď to je na infarkt! Princ Harry sa počas korunovácie otca poriadne zapotí a... Meghan má šokujúce plány!

Veď to je na
Princ Harry sa 6. mája poriadne zapotí.
Zdroj: Netflix a SITA
2023-04-17 08:30:00 |

Výnimočný deň sa blíži! Už 6. mája bude ten deň, ktorý sa výrazne zapíše do histórie. Kráľ Karol III. bude totiž oficiálne korunovaný za panovníka britskej monarchie. Ako je už známe, účastný toho bude aj jeho rebelantský syn - princ Harry. Toho čakajú veľmi náročné chvíle...

Koho uprednostniť, otca alebo milovaného synčeka? Princ Harry stál presne pred takouto dilemou. 6. mája je totiž na pláne nielen korunovácia Karola III., ale na inom kontinente sa bude konať oslava jeho synčeka Archieho, ktorý má presne v tento deň svoje 4. narodeniny. 

Mnohí s napätím čakali, ako sa Harry ku korunovácii svojho otca postaví. Nie je žiadnym tajomstvom, že vzťahy medzi členmi kráľovskej rodiny sú poriadne napäté. Ako palác informoval, mladší syn kráľa Karola III. sa korunovácie napokon zúčastní. Do Británie však príde bez svojej manželky Meghan. 

Tá bude zhruba 10-tisíc km ďaleko chystať narodeninovú oslavu pre ich syna Archieho. Ako informuje Page Six, zúčastniť by sa jej mali jeho kamaráti zo škôlky, vybraní priatelia Harryho a Meghan a chýbať nebude ani babička Doria Ragland. „Harry bude robiť všetko pre to, aby aspoň niečo stihol. Vďaka 8-hodinovému časovému posunu by mohol byť podvečer už naspäť doma,” uviedol dobre informovaný zdroj.

Dvojnásobný otec tak bude čeliť nielen nepríjemnej a stresujúcej situácii na korunovácií, ale aj časovému zhonu. Zatiaľ nevedno, kde počas slávnostného aktu bude jeho miesto, avšak je známe, že so sesternicami Beatrice a Eugenie má dobré vzťahy. 

O tie má podľa medializovaných informácií záujem aj Meghan. „Nechce už viac žiadne roztržky a hádky. Chce, aby ich deti poznali svojho starého otca Karola III. Dúfa, že sa raz všetci stretnú a bude to dobré,” uviedol pre Page Six dobre informovaný zdroj. Ako dodal, Meghan sa korunovácie rozhodla nezúčastniť, aby nepútala zbytočne pozornosť. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia