Takéhoto brata by malo mať každé dievča: 5-ročný chlapec opakuje KRÁSNE GESTO každý jeden deň!

Takéhoto brata by malo
Kazeem a Grace majú spolu krásny vzťah
Zdroj: ABC/ Good Morning America
2023-04-15 19:00:00 |

Z toho budete úplne namäkko! 5-ročný Kazeem and a jeho o dva roky mladšia sestrička Grace z Ohia sú hviezdami internetu. A to vďaka ich krásnemu súrodeneckému vzťahu.

Mať veľkého brata je dar. Mať skvelého a milujúceho veľkého brata je veľké šťastie. Svoje o tom vie aj spomínaná Grace, ku ktorej sa Kazeem správa ako k ozajstnej princeznej. Dôkazom su videá, ktoré na sociálnych sieťach zverejňuje ich pyšná matka Miracle Monette Oladele.

Na TikTok-u majú 150-tisíc sledujúcich a hádam každý sa rozplýva nad tým, ako krásne sa k sebe títo súrodenci správajú. Všimli si ich aj viaceré médiá. Počas uplynulého týždňa im venovali priestor aj v relácii Good Morning America. „Sú najlepšími priateľmi,” uviedla v relácii ich mamina. 

Tá prostredníctvom svojho mobilu zachytila aj krásne gesto, ktoré podľa jej slov robí Kazeem každé ráno. Svojej milovanej sestričke totiž krátko po prebudení hovorieva, že je krásna... Povedzme si úprimne, nie je toto veta, ktorú by denne mala aspoň raz počuť každá jedna žena?!


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia