DETAILY pôrodu princeznej Kate: Prehovoril jej pôrodník!

DETAILY pôrodu princeznej Kate:
Princezná Kate
Zdroj: profimedia.sk
2023-04-14 08:00:00 |

Takto porodila budúceho kráľa. Najstarší syn princa Williama a jeho manželky Kate - George oslávi v lete 10. narodeniny a už teraz sa u neho prejavujú silné vodcovské schopnosti. Ako prebiehal jeho príchod na svet?

Viacerí odborníci na reč tela a kráľovskú rodinu si nedávno všimli, že z princa Georga rastie sebavedomý budúci panovník, ktorý si začína byť plne vedomý svojho poslania. Dôkazom, že má vodcovské schopnosti vraj môžu byť aj zábery, ktoré vznikli, keď sa nedávno celá rodina vybrala na veľkonočnú omšu. Takmer 10-ročný George kráčal hrdo na čele ich skupinky.

Pôrodník Sir Marcus Setchell (79), ktorý bol tiež prítomný pri jeho narodení, v najnovšom rozhovore pre The Telegraph prezradil, ako jeho príchod na svet v roku 2013 vlastne vyzeral. Na princeznú z Walesu vtedy dohliadal spoločne s ďalšími dvoma kolegami. „Pri narodení princa Georga som si celý čas musel pripomínať, že je to len vlastne ďalšie dieťa s rodičmi, ktorí pravdepodobne majú rovnaké emócie, bolesti a nepohodlie ako všetci ostatní, o ktorých sa starám,” uviedol pôrodník, ktorý je už na dôchodku. 

Kate podľa jeho slov prišla do St Mary´s Hospital o 5 hodine ráno a rodila zhruba 12 hodín. Princ George prišiel na svet presne o 16:24. Palác oficiálne oznámil jeho narodenie o 20:00 hodine. Dovtedy vedel o jeho narodení len úzky okruh ľudí. 

Princ William dal ako prvej o jeho narodení vedieť kráľovnej Alžbete II. a to prostredníctvom špeciálne šifrovaného telefónu. Na rade boli rodičia vojvodkyne - Carol a Michael Middletonovci, jej sestra Pippa, brat James, vlastný otec Charles a brat Harry.  

Kate spoločne so synčekom opustili pôrodnicu na ďalší deň, keď novorodenca aj hrdo predstavili svetu. 


 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia