Hanychová po pôrode dcérky ohuruje, jej prachatý chlap... Všetkým je na smiech!

Hanychová po pôrode dcérky
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup sa radujú z dcérky Rozárky.
Zdroj: Instagram/agatahanychova
2023-04-12 14:00:00 |

A kto z vás dvoch vlastne rodil? Aj takéto vtipné komentáre sa objavujú pod príspevkami, ktoré na sociálnej sieti Instagram zverejnili novopečení rodičia Agáta Hanychová a Jaromír Soukup.

Z českej modelky, podnikateľky a príležitostnej moderátorky Agáty Hanychovej je od utorka trojnásobná mamina. K synovi Kryšpinovi (11) a dcérke Mii (5), ktorú má s bývalým manželom Jakubom Prachařom, pribudla ďalšia princeznička. Úspešnému o 16 rokov staršiemu podnikateľovi Jaromírovi Soukupovi porodila dcéru, ktorej dali meno Rozárka. 

 

Agáta patrí medzi hviezdy, ktoré s followermi intenzívne komunikujú. A inak tomu nebolo ani teraz. Fanúšikom a priateľom sa už prihovárala krátko po pôrode, kde im dokonca oznámila, že ona pôvodne chcela vysielať pôrod v priamom prenose, ale Jaromír to nechcel. 

Kým Hanychová sa usmievala od ucha k uchu a robila si žarty, dojatý otecko pôsobil dojmom, akoby ho prešiel parný valec. „A kto vlastne rodil? Vy alebo Jaromír? Lebo on chudák vyzerá ako by mal po pôrode,” znejú vybrané z komentárov pod fotkami. „Jaromír vyzerá byť taký vyčerpaný, že človek by povedal, že on rodil. A ty plná elánu a energie. Si neskutočná,” pridala sa ďalšia fanúšička. 

Novopečeným rodičom gratulovali aj ich celebritné kamarátky. Tie Agátu prirovnávali k Terminátorovi či ku Xene. Nuž, povedzme si úprimne, bojovníčka drieme v každej žene, ktorá privedie na svet dieťatko... No nie?!

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia