Budúci tatino Bezdeda zverejnil KRÁSNE FOTKY tehotnej ženy: Adelin komentár nemá chybu!

Budúci tatino Bezdeda zverejnil
Tomáš Bezdeda
Zdroj: archív
2023-04-11 08:00:00 |

Dala im tú najlepšiu radu. Tomáš Bezdeda a jeho krásna manželka Ivanka sa pripravujú na najkrajšiu úlohu už života. Už čoskoro z nich totiž budú rodičia.

Sympatický spevák sa na sociálnej sieti Instagram pochválil vydarenými fotkami, z ktorých priam srší láska. Pred objektívom pózoval spoločne so svojou krásnou manželkou Ivankou, ktorá sa už pýši guľatým bruškom. „Tešime sa na teba,” pripísal k fotkám Tomáš. 

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Pod príspevkom sa hromadia nadšené reakcie a jednu tam nechala aj jeho bývalá frajerka Adela Vinczeová. „Vyspite sa, čo to dá,” reagovala s pobavením blondínka. Tá veľmi dobre vie, že spánok je pri živote s malým dieťatkom dôležitý. Spoločne s manželom Viktorom sa im totiž nedávno splnil sen o bábätku a sú v procese adopcie. Vek, pohlavie, ani meno dieťatka zatiaľ nemôžu prezradiť, avšak netaja sa tým, že si rodičovstvo užívajú. 

Na úlohu otecka sa teší aj Bezdeda. Ako v TOPKY PODCAST prezradil, budú mať synčeka. Narodiť sa má v júni. „Bude to také letné dieťa. Hlavne nech všetko dobre dopadne, lebo mám pred tým veľký rešpekt,” prezradil spevák a hudobník. Ten má podľa vlastných slov skúsenosti aj vďaka starostlivosti o bratove deti. 

Tomáš sa netají tým, že by pri pôrode rád bol a svoju manželku takto podporil. „Mne bolo jedno, či to bude dcéra alebo syn. Hlavne nech bude zdravé a dáme mu najviac lásky a všetkého, čo potrebuje,” prezradil.  

Chcete vedieť, ako sa Tomáš a Ivanka spoznali? Čo pre neho znamená svadba? Dozviete sa to v rozhovore!

 

Viac zaujímavých a inšpiratívnych rozhovorov nájdete na našich podcastoch. 

TOPKY PODCAST 

ANCHOR.FM   SPOTIFY  APPLE PODCASTS     YOUTUBE.COM

Zoznam:sa

YOUTUBE.COM

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia