Pociskovej spomienky na bizarný pôrod dcérky: Nela ju zo seba sama vybrala!

Pociskovej spomienky na bizarný
Zdroj: Instagram/pociskova.nela
2023-04-04 14:00:00 |

Príchod dieťatka na svet je jedným z momentov, ktorý si zapamätá hádam každá mamička. Obľúbená slovenská herečka Nela Pocisková je dvojnásobnou maminou a nie je tajomstvom, že pôrod jej mladšieho potomka bol poriadne dramatický.

Herečkina dcéra Lianka totiž neprišla na svet v nemocnici, ale narodila sa v aute. Na tento nezvyčajný moment si Nela Pocisková zaspomínala pri príležitosti jej narodenín. 

„Dnes je to 5 rokov, čo Hektorko išiel šibať babičky a ty si sa rozhodla že už nebudeš čakať, kým prídem do tej pôrodnice. Ďakujem ti za to, ako si to zvládla, vlastne ďakujem aj sebe, ako som to zvládla, lebo ja som si ťa vlastnoručne vybrala,” uviedla v príspevku na sociálnej sieti Instagram sympatická herečka, ktorá danú chvíľu označila za najsilnejšiu lekciu života. „Som na nás hrdá. Aké veľké šťastie sme mali, ako krehké je to šťastie a ako veľmi som vďačná,” pokračovala vo svojom vyznaní Nela, ktorá zároveň svojej krásnej princezničke adresovala dojemnú gratuláciu. 


Nela Pocisková a Filip Tůma sa okrem 5-ročnej dcérky Lianky radujú aj zo syna Hektora, ktorý v lete oslávi 7. narodeniny. Talentovaná herečka sa už v minulosti netajila tým, že dramatický pôrod ju zocelil natoľko, že už podľa vlastných slov zvládne čokoľvek. 

Nela sa pri druhom pôrode úplne odovzdala do rúk svojej poradkyne, čo možno bola trošku aj chyba. „Ona mi stále hovorila, že času až-až,“ priznala v jednom z rozhovorov pre markizácky web známa Slovenka, ktorá bola na ceste do pôrodnice, ale keďže pôrod už prebiehal, museli zastaviť a porodiť dievčatko v aute. „Ďakujem Bohu, lebo mohlo to teda dopadnúť oveľa horšie. Tie sekundy strachu, keď sa mi bábätko narodilo, že či je v poriadku, neprajem nikomu zažiť. Ale chvalabohu sme dopadli dobre a stáli pri nás všetci svätí,“ dodala. 

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia