1. apríííl klope na dvere: BLÁZNIVÉ NÁPADY, ako si vystreliť z vlastných detí!

1. apríííl klope na
Zdroj: foto: thinsktock.com
2023-03-31 18:00:00 |

Kedy inokedy, ak nie teraz! Milujete ich najviac na svete a sú pre vás všetkým.. Ale povedzme si úprimne, neraz nás dokážu nahnevať a zvýšiť nám tlak. Deň bláznov - 1. apríl je skvelou príležitosťou ako dať vašim milovaným ratolestiam malú (a neškodnú) príručku.

Boli v izbe duchovia?

Skúste im v noci, keď spia, premiestniť v izbičke malý nábytok. Stačí otočiť dole hlavou stoličku, prípadne im vymeňte obliečku na paplóne. Dajte veci na nezvyčajné miesta, napriklad uložte pár kníh do skrinky s oblečením.

To mlieko je skysnuté?

Nakvapkajte potravinársku farbu do krabičky s mliekom a dobre ňou pretrepte. Potom len s napätím sledujte, ako si vaša ratolesť zalieva obľúbené cereálie nechutne farebným mliekom. 

Ako ti chutí ten chrobáčik?

Umelé pavúky, hady a chrobáčiky k 1. aprílu neodmysliteľne patria. Skúste ich naservírovať svojim drobcom na raňajky alebo k obedu. Ale POZOR! Dohliadnite na to, aby ich náhodou nezjedli. 

Máš chuť na cukríček?

Priam klasikou sú aj kúsky hrozna, prípadne cherry rajčiny obalené v obaloch od cukríkov. Deti budú po rozbalení určite "nadšené".

Nejako si nám vyrástol!

Napchajte deťom do topánok vatu. Určite budú prekvapené z toho, ako im noha rýchlo narástla.

Kto si tu poprdkáva? 

Vložte deťom pod vložku v topánkach kúsok bublinkovej fólie. Ten prekvapený výraz, keď sa postavia na nohy a zaznie "ten zvuk" bude určite stáť za to. 

Sranda môže byť aj na záchode!

Napíšte na toaletný papier nejaký vtipný odkaz. Pozor, treba ho potom zrolovať späť. 

Ten ovládač je pokazený?

Prelepte senzor ovládača lepiacou páskou a potom škodoradostne sledujte, ako váš televízny maniak vymieňa nefungujúce baterky. 

Zábava v sprche

Zoberte sprchovací gél svojho dieťaťa a lepiacou páskou prelepte z vnútra otvor. Potom len sledujte, čo sa bude diať, keď pôjde do sprchy. 

Naučte svoje deti, nech sa neberú vážne a nech je humor súčasťou ich života. Smiech a dobrá nálada sú totiž dobrým lekárom na mnoho trápení a zároveň sú aj skvelým spôsobom na to, ako utužiť váš vzťah. Tak teda, k tomu zajtrajšiemu dňu bláznov vám VEĽA SMIECHU A ZÁBAVY prajeme!

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz
Zdroj: reddit.com, goodhousekeeping.com

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia