Milovanie sa zmenilo len na sex: Nemôžem vystáť manželove dotyky, chce uspokojiť iba seba

Milovanie sa zmenilo len
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-03-22 20:00:00 |

Je pravda, že som nikdy nebola príliš náruživá, ale za posledný rok nemôžem pomaly ani vystáť, aby sa ma manžel vôbec dotýkal. Sex mi chýba, viem, že aj jemu, tak sa uspokojujeme každý zvlášť.

Sám, bez toho druhého. Občas sa hviezdy spoja tak, že máme sex spoločne, ale je to naozaj len sex, o láskyplnom milovaní nemôže byť ani reč. Manžel hľadí len na svoje uspokojenie, na mne mu vôbec nezáleží, tak som potom frustrovaná a ďalší sex odkladám na neurčito.

V rodine ale fungujeme podľa mňa dobre. Máme dve dcéry, obaja máme dobrú prácu, vlastne sa ani nehádame. Len v poslednom čase mám pocit, že mi manžel klame, že sa častejšie vyhovára na prácu, len aby nemusel byť so mnou. Aj s dcérami radšej ide niekam sám, bezo mňa.

Už som rozmýšľala aj nad tým, že je chyba vo mne, potom zase nad tým, že by bolo lepšie, keby sme sa rozišli. Katka a Johanka sú ale ešte malé, majú tri a päť rokov, tak ich nechcem pripraviť o kompletnú rodinu.

„Vyzerá to, že ste sa s manželom hrozne odcudzili. Že si každý tak nejako idete po svojej línii, možno sa dohovoríte na prevádzkach veciach, ale zdá mi, že už vám jednému na druhom toľko nezáleží. A to sa potom milovaniu vo vzťahu nedarí,“ hovorí psychologička Katarína Szabados.

„Ako jediný začiatok cesty späť k dobrému a blízkemu vzťahu vidím to, aby ste sa pozreli na to, prečo vás nelákajú manželove dotyky, čo sa stalo, že sa vaše milovanie zmenilo len na sex. Prípadne sa o tom skúste porozprávať spolu. Ak budete úprimná vy, ak dokážete o svojich pochybnostiach hovoriť úprimne, ak sa vám podarí manžela z ničoho neobviňovať, je veľmi pravdepodobné, že sa rozhovorí aj on. A to bude prvý krok k úspechu.

Okrem toho by som si kládla otázku, aká je cesta von z tých klamstiev, čo môžete urobiť pre to, aby sa k vám manžel začal správať fér, prestal byť sebecký, začal sa o vás zaujímať. Ak nájdete cestu, ako zmeniť toto všetko, tak má zmysel začať hovoriť o chuti na sex.“

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/sv

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia