Moderátor Sajfa pobúril Slovákov: Dcéru kŕmili ČERVAMI... Šialené, čo nasledovalo!

Moderátor Sajfa pobúril Slovákov:
Malá Sára si takto pochutnávala na sušených červoch.
Zdroj: Instagram/ sajfa
2023-03-21 07:00:00 |

Mnohí pri pohľade na toto neverili vlastným očiam. Obľúbený slovenský moderátor Matej Sajfa Cifra dal svojej 3-ročnej dcére Sárke jesť sušené červy.

Moderátor Matej Cifra je dvojnásobným otcom. S manželkou Veronikou Ostrihoňovou, ktorá sa tiež živí ako moderátorka, majú spolu dcéru Sárku a synčeka Šimona. Prostredníctvom svojich profilov na sociálnej sieti Instagram sa s fanúšikmi bežne delia aj o radosti a starosti rodičovského života. V týchto dňoch však Sajfa dal na internet video, ktoré verejnosť priam pobúrilo...

Ich rozkošná dcéra na ňom totiž konzumuje sušené červy. „Nech sa páči a vyber si koľko chceš, hej?” prihovára sa moderátor svojej princeznej, ktorá si na hmyze celkom pochutnáva. „No, Sárka, takto môžeme vyriešieť svetovú chudobu,” dodal.

Netrvalo dlho a pod príspevkom sa začali hromadiť komentáre pobúrených Slovákov. „Ty čo musíš mať v hlave, keď toto dovolíš vlastnému dieťaťu? V živote by som toto svojmu synovi nedala do úst,” znejú vybrané z pohoršených komentárov. „Toto je zvrátené a choré!” pridali sa ďalší. 

Medzi diskutujúcimi sa našli aj takí, čo sa postavili na Sajfu stranu, prípadne tvrdia, že je to len jeho vec. Našli sa tiež takí, čo podobne ako Cifra tvrdia, že mnohí rodičia davajú svojím deťom oveľa horšie veci v podobe presladených džúsov, sladkostí a výrobkov plných "éčok". 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia