Kráľovská rodina slávila Deň Matiek: Dojemný odkaz do neba a... Wau, ako tie deti vyrástli!

Kráľovská rodina slávila Deň
Zdroj: Twitter/ The Royal Family, Twitter/ The Prince and Princess of Wales/ mattporteous
2023-03-20 08:00:00 |

U nás si ešte na slávenie Dňa matiek budeme musieť počkať, avšak vo Veľkej Británii ho mali už včera. Kráľovská rodina pri tej príležitosti zverejnila dojímavé odkazy na svojich oficiálnych účtoch na sociálnych sieťach.

Na zosnulú britskú kráľovnú Alžbetu II. v nedeľu spomínal jej syn, kráľ Karol III. Bol to prvý Deň matiek oslavovaný v Británii po smrti panovníčky. Informovala o tom tlačová agentúra DPA. Británia si Deň matiek tento rok pripomína práve 19. marca.

Dojímavý príspevok oslavujúci všetky matky bol na internete zverejnený spolu so vzácnymi fotografiami: na jednej je Charles zachytený ešte ako malé dieťa stojace v lone kráľovnej, na ďalšej snímke je usmievajúca sa kráľovná manželka Kamila stojaca za svojou matkou. Príspevok na Twitteri sprevádza odkaz: „Všetkým matkám všade na svete a tým, ktorým dnes chýbajú ich matky: myslíme na vás a želáme vám výnimočný Deň matiek."
        

Alžbeta II. zomrela vlani 8. septembra vo veku 96 rokov. Kamilina matka Rosalind Shandová zomrela v roku 1994 vo veku 72 rokov po dlhom boji s osteoporózou (rednutím kostí).

 

Catherine, manželka princa Williama a princezná z Walesu, pri príležitosti sviatku tiež zverejnila fotografie šťastných rodinných chvíľ. Prvá snímka ju zachytáva, ako sedí na strome so svojimi troma deťmi princom Georgeom (9), princeznou Charlotte (7) a štvorročným princom Louisom. Záber sprevádzajú slová „Všetko najlepšie ku Dňu matiek od našej rodiny vašej rodine" a červené srdce. Všetci majú na sebe bežné oblečenie a usmievajú sa do fotoaparátu.


Zdroj: TASR, Špuntik.sk

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia