Syn slovenskej herečky mal z divadiel TRAUMU: Veď mu tam zomrela mama!

Lucia Hurajová
Lucia Hurajová
Zdroj: YouTube.com
2023-03-18 11:00:00 |

Život s deťmi vie byť poriadne pestrý a veselý. Svoje o tom vie každý rodič. Zaujímavé a veselé historky s deťmi má aj krásna slovenská herečka Lucia Hurajová, ktorá bola nedávno hosťom v TOPKY POCAST-e.

Krásna a talentovaná herečka, ktorá napríklad prepožičala svoj hlas Norme v obľúbenej telenovele Skrytá vášeň, či koučka a v neposlednom rade trojnásobná mamina. Reč je o Lucii Hurajovej, ktorá má 10-ročného syna Maximiliána a 6-ročné dvojičky Izabelu a Sofiu. 

Sympatická brunetka sa netají tým, že materstvo je jedným z jej splnených snov. „Vždy som chcela mať veľkú rodinu,” priznala v rozhovore pre TOPKY PODCAST Lucia, ktorá zvláda všetko skĺbiť vďaka pomoci a podpore rodiny a blízkych. 

Odpovedala tiež na otázky, ako jej herecké povolanie vnímajú jej deti. V súvislosti s tým prezradila, že keď bol jej syn Max malý, divadlo nenávidel. „Jedno z prvých predstavení, na ktorom bol,  bol Hamlet, kde som ako Ofélia zomrela. A on tým tak trpel, že mama akože zomrela, že jednoducho od vtedy nechcel počuť o divadle,” prezradila Lucia. Časom sa však jeho postoj našťastie zmenil a dnes je už veľkým fanúšikom divadla. Rovnako tak aj jeho sestry dvojičky. 

Viac zaujímavých a inšpiratívnych rozhovorov nájdete na našich podcastoch. 

TOPKY PODCAST 

ANCHOR.FM   SPOTIFY  APPLE PODCASTS     YOUTUBE.COM

Zoznam:sa

YOUTUBE.COM


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia