Česká speváčka sa pri TÉME POTRATOV zrútila v priamom prenose: Smrť mladej mamičky (†33)!

Ewa Farna
Ewa Farna
Zdroj: ČT24
2023-03-20 11:00:00 |

Speváčka Ewa Farna sa počas rozhovoru v relácii Interview ČT24 nedokázala ubrániť slzám. Dôvodom bola téma potratov a ich zákaz v susednom Poľsku, ktorý je pre ňu druhým domovom. V súvislosti s tým si totiž umelkyňa spomenula na mimoriadne smutný prípad.

Ewa Farna nedávno zavítala do relácie Interview ČT24, kde spoločne s moderátorkou Janou Peroutkovou diskutovali aj o téme potratov, ktoré sú v Poľsku stále zakázané. Keďže má umelkyňa poľskú národnosť a táto krajina je jej druhým domov, situáciu pozorne sleduje. „Je dobré, že Poliaci vychádzajú do ulíc, lebo si myslím, že nie je v poriadku nemôcť rozhodovať o svojom tele. Verím v Boha a ja by som preto nešla na potrat, ale neznamená to, že to budem iným zakazovať,” uviedla na margo tejto témy Ewa. 

Zároveň porozprávala aj o mimoriadne smutnom prípade, ktorý sa v Poľsku stal. „Istá mamička, bola v piatom mesiaci tehotenstva a mala doma už dcéru. Dostala informáciu, že plod sa nevyvíja a že to neprežije. Že nie je cesta. Musela ísť na potrat, ale ten sa nespravil, pretože to dieťatko oficiálne nezomrelo, len sa prestalo vyvíjať. A tak sa čakalo, až samé zomrie... Lenže zomrela tá pani na sepsu. Úplne zbytočne nechala po sebe v 33 rokoch rodinu a druhé malé dieťa. A takých prípadov je viac,” prezradila speváčka, ktorá sa neubránila slzám. „V tej zemi sa nemôžete cítiť bezpečne, lebo vás nezachránia. Čakajú, až to dieťatko, ktoré bohužiaľ tiež nezachránia, zabije aj vás. To je predsa choré,” dodala. 

Ewa Farna je sama dvojnásobnou mamičkou. S manželom Martinom Chobotom majú syna Arthura a dcérku Ellu.   

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia