TOP 5 dominantných znamení zverokruhu: Máte doma malého diktátora alebo kráľa džungle?!

TOP 5 dominantných znamení
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-03-19 15:00:00 |

Vystrkuje váš drobec čertovské rohy? Možno sa s dominantnou stránkou osobnosti už narodil/a. Pozrite sa spolu s nami, v akom znamení sa najviac rodia takíto jedinci.

Dominancia v medziľudských vzťahoch nie je problém, ak sa ľudia vedia vzájomne prispôsobiť jeden druhému. Ťažkosti nastávajú, ak sa nevedia medzi sebou dohodnúť a spolupracovať. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu patria podľa India Times medzi tie najdominantnejšie!

 

Baran

Detičky, ktoré sa narodili v tomto znamení zverokruhu, sú prirodzene považované za tvrdohlavé. Vo väčšine prípadov je to skutočne pravda. Nedajbože, aby ste sa s Baranom pohádali. Hneď vám ukáže svoju dominantnú povahu.

Vedia sa nahnevať tak, že to pocítia všetci navôkol. Občas to môže zájsť aj do štádia, že sa neobávajú ukázať svoju agresívnu stránku osobnosti. Stáva sa, že túžia po tom, aby sa všetko točilo okolo nich a nechcú robiť žiadne ústupky

 

Býk

Vľúdnosť a tolerancia. Takto by sa dali charakterizovať deti narodené v tomto znamení zverokruhu. Len však do chvíle, keď sa majú s druhým človekom o niečo deliť.

Nie sú vyslovene sebecké, no žijú v pomyslení, že všetko vedia urobiť najlepšie a nikto to nevie tak, ako oni. Keď sú staršie, často sú dominantnejšie práve v kariérnej oblasti, kde chcú vynikať medzi inými zamestnancami. 

 

Lev

Detičkám v znamení Leva vôbec nechýba odvaha. Tam, kde sa iní držia v úzadí, oni preberajú iniciatívu. Nepatria medzi submisívne typy ľudí. Práve naopak. Vždy, keď je príležitosť ukázať svoje znalosti  a schopnosti, predvedú sa.

Túžia zažiariť v dave, aby si ich iní ľudia všimli a obdivovali ich vodcovské schopnosti. Tak, ako lev v prírode, tak aj v živote medzi ľuďmi sa chcú cítiť ako králi džungle.

 

Panna

Hľadáte najväčšieho "generála" medzi znameniami zverokruhu? Pravdepodobne to bude práve dieťa narodené v znamení Panny. Odmalička prejavuje svoje známky vzdoru a neochoty. Túži po tom, aby všetko malo pod kontrolou. Tak, ako sa jemu páči. 

Mnohí ľudia sa okolo neho cítia neschopní, pretože Panna ich bude neustále opravovať a dávať im rady, ako majú veci robiť lepšie. Títo ľudia si často neuvedomujú, že nevedia všetko najsprávnejšie a majú ponechať priestor pre kreativitu a svoje postrehy aj iným. 

 

Kozorožec

Láskavosť je jednou z vlastnostní, ktorými sa dokážu pochváliť detičky  v znamení Kozorožca. Prejavuje sa to milučkými gestami, ako napríklad milým pohľadom, darovaním úsmevu či pohladením svojich najbližších.

Dominantná stránka tohto znamenia sa ukazuje tým, že chránia ľudí, na ktorým ich záleží. Napríklad sa podelia o svoju hračku s kamarátom, keď vidia že sa v škôlke rozplakal.

 

Najsubmisívnejšie znamenia horoskopu

Vo zverokruhu nájdeme aj znamenia, ktoré vôbec nie sú také dominantné ako ich vyššie spomenutí "kolegovia". Radšej nechávajú rozhodovať iných a ochotne sa snažia prispôsobiť sa. Patrí sem napríklad znamenie Blíženci, ďalej Ryby a Strelec. Nemožno zabudnúť ani na ľudí narodených v znamení Rak, Vodnár ďalej Váhy a Škorpión.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia