SEXI OTECKOVIA nášho šoubiznisu: Hlasujte za toho NAJ!

SEXI OTECKOVIA nášho šoubiznisu:
Najsexi oteckovia nášho šoubiznisu.
Zdroj: Instagram a TV Markíza
2023-03-13 14:00:00 |

Náš šoubiznis je plný charizmatických mužov, ktorí majú sexepílu na rozdávanie. Nuž, a niektorí z nich sa už môžu pochváliť tým, že sú z nich oteckovia. Pozrite sa spolu sa nami, ako im to v tejto najdôležitejšej úlohe pristane!

Adam Bardy

Niekdajší člen čestnej stráže pani prezidentky a model aktuálne hviezdi v úspešnom markizáckom seriáli Mama na prenájom, kde stvárňuje gynekológa Martina. V minulosti účinkoval aj v seriáli Druhá šanca a v minulom ročníku Let´s Dance mu len o chlp ušlo víťazstvo. Jeho tanečnou partnerkou bola Dominika Rošková.   

V septembri 2021 sa oženil s krásnou modelkou Bibianou, ktorá už v tom čase nosila pod srdcom ich spoločné dieťatko. Synček, ktorému dali meno Alan, prišiel na svet v októbri. 

 

Tomáš Juríček

Otcovstvo si naplno užíva aj Tomáš Juríček, ktorý je neodmysliteľnou tvárou markizáckej relácie Teleráno. Pôsobí tiež ako moderátor v rádiu Viva, kde má vlastnú šou. 

Jeho manželkou je sympatická tmavovláska Anežka, s ktorou v máji oslávia 2. výročie svadby. Vo vzťahu sú 14 rokov. Dvojica má spolu dcérku Samaru. Tá v októbri oslávi 2 roky a ako dokazujú fotky z jeho Instagramu, Tomáš patrí medzi ocinov, ktorí sa svojím ratolestiam maximálne venujú. 

 

Braňo Deák

Tohto sympaťáka si mnohí Slováci spájajú s účinkovaním v markizáckom seriáli Oteckovia, ktorý bol veľkým fenoménom. Aktuálne účinkuje v seriáli konkurenčnej Jojky - Hranica. 

V lete 2015 vyšlo najavo, že Braňo sa po šiestich rokoch randenia v tajnosti oženil so svojou láskou Ladislavou. Dvojica má dcérku Matildu, ku ktorej v septembri minulého roka pribudol synček Adam. 

 

Matúš "Yael" Kolarovský

Úspešný spevák a herec Matúš Kolarovský sa stal otcom vo veľmi mladom veku. Rozkošnú dcérku Neu mu porodila jedna z twinsiek - Veronika Nízlová. Dievčatko prišlo na svet v novembri 2011 a spočiatku bolo meno otca zahalené rúškom tajomstva. Napokon sa mladý umelec k dieťatku prihlásil a hoci spolu s Veronikou netvoria pár, malej princezničke sú skvelými rodičmi. 

 

Juraj Loj

Aktuálne hviezda jojkárskeho seriálu Einstein má na konte účinkovanie aj v iných zaujímavých počinoch. Spomenúť možno film Šarlatán, kde stvárnil homosexuála, či seriáli Sestričky a Búrlivé víno. 

Lojovou dlhoročnou partnerkou je herečka Zuzka Kanócz, s ktorou tvoria jeden z najsympatickejších párov šoubiznisu. Spolu majú syna Lucasa dcérky Izabellu a najmladšiu Leylu. Juraj sa netají tým, že veľmi miluje prírodu. K tomu vedie aj svoje ratolesti. 9-ročného syna Lucasa napríklad zobral na dobrodružný výlet do Tatier, kde absolvovali 6-hodinovú túru a spali pod holým nebom. 

 

Marek Fašiang

Sympaťákovi, ktorý prepožičal svoj hlas napríklad Harrymu Potterovi, mnohí nepovedia inak ako Tatušo. Nečudo, v markizáckom seriáli Oteckovia totiž stvárnil veterinára Tomáša, ktorého jeho seriálová dcérka volala práve takto. Aktuálne účinkuje v seriáli Mama na prenájom a venuje sa tiež podnikaniu. 

Šťastie našiel po boku krásnej modelky Terezy Bizíkovej, s ktorej majú rozkošnú dcérku Olíviu. Tá svojmu tatušovi akoby z oka vypadla. 

 

Tomáš Maštalír

Aj jeden z najobľúbenejších slovenských hercov sa už môže pochváliť tým, že je oteckom. Charizmatický herec sa aktuálne na obrazovkách objavuje v markizáckych seriáloch Dunaj, k vašim službám a klamstvo. 

Srdce tohto muža, ktorý si svoje súkromie prísne stráži, si získala sympatická Banskobystričanka Kristína. V novemebri 2018 vyšlo najavo, že sa s ňou v tajnosti oženil. Dvojica má spolu dcérku Emmu.

 

Boris Kollár

Predseda NR SR síce nepatrí medzi sexidoly, ale mnohé zástupkyne nežného pohlavia majú na neho veľkú slabosť. Politik je rozhodne najplodnejším mužom nášho šoubiznisu. Má totiž (priznaných) 12 detí, ktorým doprial rôzne matky. Podľa medializovaných informácií by sa jeho klan mal už čoskoro opäť rozrásť. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia