Kontroverzná Slovenka (22) šokuje: Tehotenstvo z nej spravilo úplne iného človeka!

Emma Lacová
Emma Lacová
Zdroj: Instagram
2023-03-10 09:00:00 |

Výstredný spôsob života, kontroverzná pesnička a správanie, ktorým mnohých poburovala... To všetko dokonale vystihuje 22-ročnú slovenskú influencerku Emmu Lacovú. Tá sa už o mesiac stane mamičkou a ako priznáva, tehotenstvo z nej spravilo iného človeka.

Emma Lacová je meno, ktoré v komunite mamičiek a medzi rodičmi nie je príliš známe. Viacerým Slovákom však neunikla jej kontroverzná skladba s názvom Skromná, v ktorej vulgárne spieva o svojej vagíne. Dievčina, ktorú napríklad na sociálnej sieti Instagram sleduje 141-tisíc followerov, vždy pútala pozornosť výstredným správaním. To sa však nedávno zmenilo...

Blondínka totiž neplánovane otehotnela a už čoskoro privedie na svet svoje prvé dieťatko. „Prežívam najviac spokojné a šťastné obdobie,“ uviedla počas návštevy markizáckeho Telerána Emma, ktorá je dcérou realitného magnáta Gustáva Laca a možno ju smelo zaradiť medzi bratislavskú zlatú mládež. „Už v ten deň, keď som sa dozvedela, že som tehotná, som vedela, že toto je moja cesta. Táto zmena. Zahodila som ten starý život a povedala som si, že začnem na novo,“ dodala.

Otcom dieťatka je český influencer Honza, ktorého správa o Emminom tehotenstve spočiatku zaskočila. „Poznali sme sa krátko a spoznal ma ako takú párty ženu. Je tiež celkom mladý a bol šokovaný z toho, že si to chcem nechať. Ale potom postupom času to prijal,“ povedala k tomu blondínka, ktorej verejnosti jej tehotenstvo spočiatku vôbec neverila.

Emma podľa vlastných slov pribrala počas tehotenstva 17 kg a oveľa viac ako to, že pribrala, ju trápia bolesti chrbta a nôh. Na otázku, či by sa niekedy vrátila k starému spôsobu života, má jasnú odpoveď. „Našla som zmysel svojho života a nevidím dôvod vracať sa niekam, kde ten zmysel nebol. To, že som mamina, neznamená, že nepôjdem von alebo na párty, ale neplánujem sa vrátiť k tomu, čo bolo,“ uzavrela Lacová, ktorá by svoju dcérku mala priviesť na svet o mesiac.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia