Šikovná mama si takto PORADILA s hromadou bielizne! Skúste použiť toto

Šikovná mama si takto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-07 13:07:00 |

Kopec oblečenia, bielizne a neustáleho triedenia si zjednodušila vďaka tomuto systému. Pozrite sa, ako môžete ušetriť čas triedením bielizne aj vy. (Aktualizované 13:16)

Jedna mamička žijúca v zahraničí sa neobávala prezradiť informáciu z jej domácnosti, kde prostredníctvom Instagramu ukázala video, ako si dokáže poradiť s hromadou bielizne, uvádza The Sun. V súčasnosti má táto mamička tri detičky a ako v mnohých domácnostiach je potrebné upratovať a udržiavať poriadok. Keďže to zaberie mnohokrát veľa času je vhodné si objasniť určité triky, ktoré by pomohli zabezpečiť menej stráveného času nad upratovaním a viac užívaním si voľného času. Ako to ale urobiť? Pozrite sa, čo robí Kyree.

Neobávala sa požiadať, aby aj  jej deti pri procese upratovania pomáhali. Urobila to tak, že si pre každé svoje dieťa prichystala kôš, ktorý je určený na prádlo. Zobrala jednotlivé koše a každému dieťaťu do neho vložila veci a zaniesla do izby.

Následne vo videu bolo vidno, ako si jej dcérka z koša vyberá oblečenie a začína upratovať. Zdá sa, že táto mamička našla spôsob, ktorý jej funguje a deti neodvrávajú, že sa im pomáhať nechce. Táto mama využíva systém za pomoci koša na bielizeň pre všetkých členov domácnosti. To, že im mama ,,naložila" čistú bielizeň do koša ešte neznamená, že sa deti mohli rozhodnúť či si veci upracú alebo nie.

 

Mamička na tom samozrejme trvala, len jednoducho namiesto toho, aby po nich kričala, nech si veci prídu zobrať roztiediť a upratať, našla spôsob, keď to ide aj bez kriku a efektívnejšie. Taktiež sa takýmto spôsobom odbremenila od toho, aby ona bola tou, čo kompletne deťom všetko prichystá a upraví. Kyree na spomínanej sociálnej sieti v popise v Reel poznamenala, že je veľmi rada že využíva tento systém najmä preto, že jej to pomáha zorganizovať celkovú prácu medzi viacerých členov domácnosti. Takže jej detičky s upratovaním pomáhajú.

Zároveň spomenula, že často má problém dokončovať veci, je mnohokrát roztržitá a toto je spôsob, ktorý jej pomáha dokončovať upratovanie od začiatku do konca. Práve som tento týždeň implementoval tento systém s mojimi 3 deťmi... ešte som sa nedostal do fázy odkladania, ale rozdeliť oblečenie do každého koša už vyzerá ako výhra!," spomínajú sa slová komentujúceho okrem Instagramu aj na danom onlinovom portály.

 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia