NEPOČÚVALA po pôrode rady pôrodnej asistentky, NEVERILA čo sa jej prihodilo...

NEPOČÚVALA po pôrode rady
Gettyimages Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-06 16:07:00 |

Nechcela si pripustiť, že sa môže skutočne stať to, o čom jej hovorila pôrodná asistentka. Nakoniec bola táto mamička skutočne prekvapená...

Žena, ktorá žije v zahraničí sa podelila na jej TikToku s informáciou, že si nebrala k srdcu ani do úvahy to, čo jej poradila pôrodná asistentka, uvádza The Sun. Dodala, že jej radila, aby nemala pohlavný styk bez ochrany, keď len nedávno porodila.Táto spomínaná mamička, ktorej sa daná situácia týka má 30 rokov a dodala, že jej dieťa má aktuálne 9 rokov.

Dôvodom, prečo jej pôrodná asistentka radila, aby nemala dieťa bolo z dôvodu, že môže otehotnieť, keďže krátko po pôrode je ešte stále žena vysoko plodná. No zdá sa, že si táto mamička z toho ťažkú hlavu nerobila. Keď však následne prišla o niekoľko mesiacov neskôr na kontrolu zistila, že je skutočne tehotná. Následne porodila dcérku, ktorej dala meno Harper, ktorá má aktuálne 8 rokov.

Viacero ľudí nerozumelo, ako mohla tak rýchlo po pôrode znovu otehotnieť. Nikdy nepochopím, prečo by niekto chcel, aby sa k nemu niekto priblížil, aby sa to stalo v prvých mesiacoch," píšu sa slová jedného komentujúceho z TikToku na danom onlinovom magazíne. Zdá sa, že však v tejto situácii vôbec nie je sama. Mnoho mamičiek prezradilo, že sa im stalo niečo podobné.

Napríklad, jedna mama poznamenala, že v priebehu štyroch rokoch porodila štyri dievčatká. Pod spomínaným videom od danej mamičky sa objavili aj iné komentáre. Minulý rok 30. septembra som porodila svojho spiaceho anjela, tento rok v decembri som zistila, že čakám dúhové dvojičky," poznamenala jedna komentujúca mamička pod videom na TikToku.

Ani iná mamička sa neobávala popísať svoju situáciu a týmto vyjadrila zároveň aj to, že daná žena nie je jediná, ktorej sa niečo takéto stalo. Toto sa mi stalo!! Minulý rok vo februári sa mi narodil syn...... Potom som zistila, že som v 4. mesiaci tehotenstva s mojou dcérou, ktorá sa narodila o 6 týždňov skôr v novembri," poznamenala komentujúca žena pod daným videom.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia