TOP 5 znamení zverokruhu, ktoré bozkávajú na verejnosti s odvahou

TOP 5 znamení zverokruhu,
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-04 08:30:00 |

Bozk je možné považovať za príťažlivú a intímnu záležitosť. Viete, ktoré znamenia zverokruhu sa neobávajú bozkávať svoju polovičku aj vonku medzi ľuďmi ?

Mnoho ľudí sa neodváži bozkávať sa s ich vyvoleným na verejnosti a radšej fantazírujú o vášnivých bozkoch len v mysli. Tieto znamenia zverokruhu, však do kategórie hanblivých ľudí ohľadom bozkávania rozhodne nepatria. Pozrite sa na znamenia zverokruhu, ktoré možno považovať za tých najväčších možných odvážlivcov, uvádza timesofindia-indiatimes.com.

Lev

Medzi znameniami zverokruhu niet iného znamenia, ktoré by tak túžilo po pozornosti, ako práve LEV. Tak ako v prírode medzi zvieratkami aj medzi ľuďmi idú horlivo po svojej ,,koristi", aby ju síce nezjedli, ale zasypali vášnivými bozkami.

Baran

Ľudí, ktorí sa narodili v tomto znamení zverokruhu možno charakterizovať ako vášnivých a nespútaných drobrodruhov. Dalo by sa povedať, že k tichým pozorovateľom okolia rozhodne nepatria. Využijú každú možnú príležitosť, aby sa mohli dostať do centra pozornosti.

Zbožňujú, keď sú obdivovaní pre ich schopnosti a rovnako sa veľmi radi pochvália svojou polovičkou. Napríklad tak, že jej darujú krásny bozk priamo na verejnosti. Nie sú však egoistickí, urobia takmer nemožné, aby svojho milovaného/milovanú zahrnuli láskou. Bozkávanie berú ako dobrodužstvo.

Ryby

Toto znamenie zverokruhu je veľmi emocionálne a citlivé. Milujú, keď  môžu prejaviť svoje pocity a neobávajú sa jemne bozkávať. Ich bozky sú skôr romantické a nežné. Iné intímnosti si radšej nechávajú v súkromí. Citlivé nenápadné dotyky a bozky na verejnosti sú to, čomu sa radi oddávajú.

Škorpión

Toto znamenie zverokruhu je jedným z najtajomnejších, avšak keď ide o lásku, neobáva sa dať svojej polovičke najavo, ako veľmi ju zbožňujú. Rovnako ako Baran aj toto znamenie má radosť z toho, keď sa môže pochváliť koho pri sebe má.

Avšak, veľmi hlboko prežívajú pocity a emócie. Často sa však stáva, že to až tak najavo nedajú. Charakterizuje ich kamenná tvár. No, keď sa v nich všetko nahromadí, môžu vybuchnúť a väčšinou ich okolie nechápe, čo sa stane. Často sú extrémisti, ktorí priveľa uvažujú, rozmýšľajú ale ich city a emócie sú skutočne úprimné. Bozkávanie berú ako prejav hlbokých citov.

Blíženci

Spoločenské akcie, zábava, spoznávanie nových ľudí. To je to, čo väčšinou zbožňujú a dalo by sa povedať, že patrí aj medzi ich záľuby. Hoci, nemožno vylúčiť, že sa medzi nimi nachádzajú aj veľmi rodinne založení ľudia, zvyčajne sú veľmi spontánnymi a rýchlo sa začnú nudiť.

Neraz sa stáva, že majú tendenciu striedať partnerov, avšak ešte predtým dokážu vášnivo prejaviť svoju vášeň k partnerovi. Vedia, ako zahrnúť toto druhého príjemnými bozkami.

Existujú však znamenia zverokruhu, ktoré neradi ukazujú ich túžbu po bozkávaní na verejnosti. Tieto radovánky si radšej doprajú skôr v súkromí, kde sú len oni s ich partnerom. Medzi takéto znamenia zverokruhu patrí Býk, Rak, taktiež spolu so znamením, akým je Vodnár a Panna. No do tejto kategórie znamení zverokruhu taktiež je vhodné zaradiť aj znamenie - Kozorožec, taktiež aj Váhy a znamenie Strelec.

 

 

 

 

 

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia