Táto žena čaká dieťa s jej MŔTVYM manželom, mnohí jej gratulujú

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-02 14:00:00 |

Tomuto páriku zrejme nebolo súdené prežiť pozemský život spoločne. Túžili po rodine, no nakoniec sa danej žene poradilo otehotnieť. Napriek tomu, že jej manžel zomrel na rakovinu. (Aktualizované 4.5 o 11:41).

Mariah a Chris, ktorí žijú v zahraničí veľmi chceli, aby sa jedného dňa stali rodičmi ich budúcich detí. Avšak Chrisovi diagnostivali rakovinu dutín, uvádza brightside.me. Po dlhom boji nakoniec prišiel o život. Myslel však na budúcnosť svojej manželky a na to, aby jej umožnil počať deti. Preto sa rozhodol, že ešte predtým ako pôjde na terapiu si nechá zmraziť svoje spermie.

Tento párik si nechcel pripúštať, žeby Chris skutočne zomrel a verili do poslednej chvíle, že prežije, avšak nestalo sa tak. Manželia sa nakoniec dohodli na spomínanom zmrazení spermií. Mariah dodala, že práve vidina toho, žeby mohli mať spolu dieťa aj za spomenutých tragických okolností jej dávala nádej, že sa ich spoločný sen o rodine splní. K tejto situácii spomínaná žena podotkla nasledovné: „Stať sa vdovou vo veku 24 rokov bolo rovnako hrozné, ako to znie. Ale mala som na čom visieť: sľub, že budem mať Chrisovo dieťa,“ poznamenala pre insider.com.

Avšak, ani cesta k samotnému oplodneniu nebola prechádzka ružovou záhradu. Tomu, aby sa mohla Mariah stať matkou predchádzalo viacero kôl umelého oplodnenia. Dokonca prišlo k situácii, že keď otehotnela musela sa vyrovnať s tým, že potratila. Nakoniec sa jej podarilo otehotnieť opäť a teraz čaká dievčatko. Hoci, už Chris nežije. Mariah ešte poznamenala, že sa cíti na to, aby vychovávala ich spoločné dieťa a zároveň dodala, že sa bude snažiť urobiť čo len môže, aby jej deti vedeli kto bol Chris a dostatočne ho spoznali, hoci už nežije. 

 

Hi baby girl 💗🥰 She is measuring almost 2 weeks ahead and has some long legs already like her dad! 😂 Everything is looking perfect!👣💗

Posted by Mariah Smith on Friday, October 7, 2022

K jej tehotenstvu, ktoré oznámila aj na sociálnej sieti prostredníctvom statusu pribudlo viacero komentárov, v ktorých jej mnoho ľudí pogratuvalo. ,,Budeš tá najlepšia mama všetkých čias," poznamenala jedna žena na Facebooku. Iná žena k oznámeniu tehotenstva spomínanej ženy dodala nasledovné: ,,Otec na ňu dáva pozor."


 

 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia