10 detí a OBROVSKÉ množstvo topánok: vyriešila to vlastnou topánkovou stenou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-01 14:00:00 |

Chaos v jej domácnosti ohľadom topánok už viac zrejme nenájdete. Táto mamička našla spôsob, ako ich usporiadať tak, aby si každý člen rodiny našiel práve svoje.

Jedna mamička menom Jennifer Davies, ktorá žije v zahraničí sa podelila na jej TikToku prostredníctvom videa s informáciou, že je mamičkou 10-tich detí, uvádza The Sun. Poznamenala, že v jej domácnosti sa nachádza veľké množstvo topánok a na základe získaných informácií je zrejmé, že viacero ľudí zaujalo to, ako sa ich rozhodla uložiť v dome, v ktorom s rodinou býva. K tejto situácii ohľadom uloženia topánok podotkla, že bolo potrebné zaviesť systém, aby sa v rámci obúvania členovia rodiny nemýlili.

Spomínaná mamička dodala, že jej deti sú vekovo celkom približne rovnaké a majú podobnú veľkosť topánok, preto by jednoducho mohlo prísť k situácii, že si topánky zamenia čo by mohlo predstavovať možno aj hádky. Takže ak vidíte našu slávnu topánkovú stenu, urobila som jeden rad na každé dieťa," uvádza Jeniffer na spomínanej sociálnej sieti. Dodala, že podstatou jej systému je to, aby aj podľa ich výšky si mohli deti vybrať topánky samé. Podotkla, že najmladší člen jej rodiny má topánky úplne dole v prvom rade, čiže topánky sú usporiadané hlavne podľa veku detí.

@bexponential With 10 kids, you have to keep things organized #homeorganization #momlife ♬ original sound - Jennifer Davis

Pod jej daným videom sa objavili komentáre od viacerých ľudí. Jeden komentujúci spomenul, že si myslí o tomto, že je to veľmi dobrý nápad. Ďalší dodal, že prvotne sa domnieval, že mamička natáčala regále s topánkami v obchode. „Predstavte si, keď všetky tieto deti šoférujú svoje vlastné autá. Ich príjazdová cesta bude vyzerať ako predajňa áut,“ poznamenal iný komentujúci na danej sociálnej seti.

Našli sa aj také názory, kde vo všeobecnosti sa komentujúcim zdalo, že ide o veľmi veľa topánok. Jedna žena v komentároch podotkla, že má jedny topánky a jej dcérka vlastní pár tenisiek a okrem nich má ešte iné dva páry topánok. Prišlo jej vtipné, koľko topánok sa nachádza v domácnosti Jennifer. Jedna staršia dáma poznamenala, že keď ona bola malá, tak mala jeden pár topánok, ktorý bol určený na každú sezónu a taktiež jej prišlo vtipné, koľko topánok sa nachádza v dome Jennifer.

 

 

 

 


Autor: © Zoznam/zk

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia