Prvé dieťa mala po dvadsiatke, posledné po štyridsiatke: Je to super skúsenosť

Prvé dieťa mala po
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2022-05-05 14:30:00 |

Byť mamou je tá najlepšia práca na svete, neznamená to však, že nesnívame o dni, až deti dovŕšia vek 18 rokov. Aj Alex sa na to tešila...

Namiesto toho, aby si Alex Fevola (44) konečne začala užívať život po tom, ako staršie dcéry odrástli, rozhodla sa vrátiť na začiatok a mať ďalšie dieťa. Keď sa narodila prvá dcéra Mia, mala 22 rokov a vo veku 41 rokov priviedla na svet poslednú dcérku Tobi.

Austrálska podnikateľka v podcaste No Filter vysvetlila, že Miin otec krátko po jej narodení zomrel a o tri roky neskôr sa zoznámila s terajším manželom Brendanom Fevolom. Opísala, že si ho všimla počas jednej večere v reštaurácii, kam sa vybrala s kamarátkou. „Myslím, že práve Mia bola dôvodom, prečo sme sa dali hneď dokopy. Rýchlo som sa doňho zamilovala a musím povedať, že si s deťmi veľmi rozumie,“ povedala. Zobrali sa v roku 2005.

Krátko po sobáši privítali spoločnú dcéru Leni, ale rozišli sa po tom, ako si Brendan začal s modelkou Larou Bingle. Dvojici sa však nakoniec podarilo dať veci do poriadku a narodila sa im ďalšia dcéra, dnes 11-ročná Lulu. V roku 2018 Alex a Brendan zistili, že čakajú tretie dieťa – takmer 20 rokov po tom, ako prišla na svet Mia. „Ani neviem opísať, aké to bolo prekvapujúce." Priznáva, že spočiatku to bola desivá vyhliadka mať ďalšie bábätko práve v čase, keď sa jej staršie dievčatá stali konečne nezávislejšími. Tešila sa na slobodnejší život, v ktorom nebude musieť riešiť opatrovateľky a starosti okolo malých detí. Nakoniec si však povedala, že do toho ide a neľutuje. S odstupom času si uvedomuje, že s Brendanom si „vychutnali každú chvíľu" s dnes trojročnou Tobi, lebo vedia, že je to ich posledné dieťa.

„Som naozaj vďačná, že som túto skúsenosť zažila o niečo neskôr v živote, pretože som to určite cítila inak ako v mladosti. Svoje deti milujete rovnako, ale je to odlišná skúsenosť byť starším rodičom,“ dodáva a povzbudzuje všetkých, ktorí váhajú, či nie je po štyridsiatke na dieťa už predsa len neskoro. „Nie je,“ odkazuje.

Fotogaléria

Instagram
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia