Takto to vidia hviezdy: Deťom najlepšie rozumejú TÍTO rodičia

Takto to vidia hviezdy:
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2022-01-15 13:30:00 |

Áno, opäť je tu astrológia. Tento raz sme sa pozreli na to, čo hovoria hviezdy o pochopení detských túžob rodičmi podľa toho, v akom znamení sa narodili.

Každý rodič sa snaží vychovávať svoje deti najlepšie ako vie. Niekomu to ide lepšie, niekomu horšie. Astrológovia tvrdia, že to do istej miery súvisí aj s tým, v akom znamení ste sa narodili. Kým napríklad taká Panna so svojím perfekcionizmom robí všetko pre to, aby dieťaťu zabezpečila super budúcnosť, no popri tom zabúda na jeho želania a túžby, Blíženci dokážu deťom perfetne načúvať. Rak zase nepotrebuje ani slová, jeho inštinkt je taký silný, že vždy vie, čo dieťa potrebuje. 

Baran

Rodičia narodení v znamení Barana majú schopnosť ísť mimoriadne ďaleko, aby splnili želania svojich detí. Pre svoju impulzívnu povahu však môžu niekedy prehliadať ich emocionálne potreby. I keď navonok sú zábavní a plní prekvapení, mali by urobiť krok späť a zamyslieť sa nad momentami, v ktorých možno ignorovali tiché prosby dieťaťa.

Býk

Čo sa týka rodičov narodených v znamení Býka, sú vždy voči svojim deťom pozorní. Keď však príde na to, aby ich počúvali, automaticky sú presvedčení, že správny je ich názor a deti by ho mali akceptovať. Mali by nechať deti vyjadriť sa k tomu, čo chcú ony a dať im priestor na prejavenie ich individuality.

Blíženci

Blíženci sú jednými z najrozumnejších rodičov spomedzi všetkých znamení zverokruhu. Sú skvelými rétormi, ale tiež radi počúvajú, čo hovoria deti. To je dôvod, prečo dobre rozumejú nielen deťom, ale vychádzajú aj s ich kamarátmi.

Rak

Rodičia narodení v znamení Raka sú emocionálne duše, ktoré chcú dať svojim deťom to najlepšie zo všetkého. Sú pravdepodobne najinštinktívnejšími a najintuitívnejšími rodičmi, ktorí rozumejú túžbam svojich detí bez toho, aby vyslovili čo i len slovo.

Lev

Pokiaľ ide o rodičov patriacich k znameniu Leva, sú dosť dominantní. Hoci rozumejú tomu, čo ich deti potrebujú a na čo sa zameriavajú, majú tendenciu ovplyvňovať veľkú časť ich rozhodnutí. Aj keď to robia s dobrým úmyslom, z dlhodobého hľadiska ich to môže od detí vzdialiť.

Panna

Rodičia - Panny sú veľkí perfekcionisti, ktorí chcú pre deti jasnú a úspešnú budúcnosť. V snahe vydláždiť im cestu k dokonalosti niekedy prehliadajú to, po čom deti skutočne túžia a nedokážu im porozumieť na hlbšej úrovni.

Váhy

Rodičia narodení v znamení Váh hľadajú vo všetkom stabilitu. Aj keď ide o ich deti, snažia sa vždy nájsť správnu rovnováhu vo vzťahu s nimi. Preto im rozumejú tým najúžasnejším spôsobom. V časoch konfliktov a nezhôd namiesto unáhlených záverov analyzujú situáciu a podľa toho konajú.

Škorpión

Pre rodičov Škorpiónov sú sny a vášne ich detí všetkým. Preto sa môžu zdať trochu nervózni a niekedy môžu preháňať svoj prístup k rodičovstvu. Inokedy je ich vzťah s deťmi významne poznačený nedostatkom porozumenia, lebo sa nedokážu naladiť na rovnakú vlnovú dĺžku.

Strelec

Čo sa týka rodičov narodených v znamení Strelca, sú plní dobrodružstva a poháňa ich myšlienka na nové zážitky. Aj keď si vedia získať deti svojou zábavnou osobnosťou, často sa im nedarí uspokojiť ich emocionálne potreby. Keďže sú tak ponorení do svojich vlastných životov, prehliadajú požiadavky a túžby detí.

Kozorožec

Rodičia Kozorožci sú praktickí a veľmi rozumní. Hoci ich to ťahá k ich profesionálnemu životu, veľmi dobre rozumejú materialistickým, ako aj emocionálnym potrebám svojich detí. Na rozdiel od rodičov patriacich k iným znameniam zverokruhu si plne uvedomujú svoju rodičovskú zodpovednosť a tak sa aj k výchove stavajú.

Vodnár

Rodičia narodení v znamení Vodnára patria k najlepším zo všetkých. Okrem toho, že rozvíjajú tvorivé schopnosti svojich detí, chápu aj ich potrebu priestoru a slobody na precvičovanie svojej individuality, čo je medzi rodičmi skutočne veľmi zriedkavé.

Ryby

Rodičia narodení v znamení Rýb sú najchápavejší. Od ochrany svojich detí pred akýmikoľvek ťažkosťami alebo problémami v živote až po poskytovanie maximálnej lásky a náklonnosti, nenechávajú nič na náhodu a zaujímajú sa o duševný stav svojich detí. To z nich robí skvelých

Fotogaléria

hviezdy
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia