Toto sú najšťastnejšie dátumy v roku 2022 podľa znamení

Toto sú najšťastnejšie dátumy
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-01-10 16:30:00 |

Kým vlaňajšok bol pre mnohých z nás naozaj ťažký, začínajúci nový rok je plný očakávaní. Prinášame zoznam najšťastnejších dátumov pre každé znamenie zverokruhu podľa numerológie.

Do centra pozornosti sa tento rok dostáva číslo 6 (súčet 2022). Toto číslo predstavuje najaktívnejšie z veľmi vplyvných tzv. vonkajších planét (Venuša). V popredí je láska, prosperita a šťastie. Ľudia dostanú druhú šancu vo vzťahoch. 

Numerologička Megha Agarwal navrhuje všetkým znameniam mať tento rok pod kontrolou svoje emócie. Niekoľkonásobne sa vám to vráti. Aj voči deťom by ste mali byť miernejší. Ako Agarwal radí, pridanie perál medzi šperky nebolo nikdy na škodu, ale tento rok vám prinesú dobré výnosy na mnohých frontoch. Zasadenie bieleho kvetu do záhrady alebo do kvetináča zase zaistí harmóniu v rodine.

Numerológia odkrýva špeciálne šťastné dátumy pre všetky znamenia zverokruhu. Sú to dni, kedy by sa vám malo mimoriadne dariť.

Baran

Baran je ohnivé znamenie. Ľudia v ňom narodení sú vášniví a sebavedomí vodcovia. Podľa numerológie bude vaším najšťastnejším dňom 3. júl 2022.

Býk

Ľudia narodení v znamení Býka chcú vždy dosiahnuť veľké veci, ktoré im prinesú slávu. Ak máte v pláne oznámiť alebo urobiť niečo veľké, nechajte si to na 5. februára 2022.

Blíženci

Blíženci sú od prírody veľmi flexibilní ľudia. Tento rok im prinesie veľa radosti a ich najšťastnejší dátum je už za rohom – bude ním 15. január 2022.

Rak

Raci sú spomedzi všetkých znamení zverokruhu najintuitívnejší. Tento rok by sa mali stať veľmi silnými, keďže na nich bude mať vplyv mesačná energia. Najšťastnejší dátum pre nich je 30. august 2022.

Lev

Levy sú za najsúcitnejšie osoby z celého zverokruhu. Šťastný dátum pre nich je 6. november 2022.

Panna

Ľudia narodení v znamení Panny sú pokorní, praktickí a milí. Mali by sa venovať meditáciám, aby ovládli svoje myslenie. 28. jún 2022 je pre nich tým najšťastnejším dňom.

Váhy

Váhy patria k najšťastnejším ľuďom, ktorí majú šťastie. Veria v mier a harmóniu. Šťastným dňom pre nich bude 8. máj 2022.

Škorpión

Škorpión má náročnú povahu a vyzerá tajomne. To ho odlišuje od ostatných znamení zverokruhu. Najšťastnejším dňom pre ľudí narodených v tomto znamení bude 23. jún 2022.

Strelec

Strelci sú jediní vo zverokruhu, ktorí s narodení v ohnivom znamení s nulovými problémami s hnevom. Sú to vyrovnané, lojálne, inteligentné a milujúce bytosti. 14. november 2022 je pre nich najlepší dátum.

Kozorožec

Kozorožci sú element zeme. Patria k najviac disciplinovaným a ambicióznym. Mali by pracovať na svojom uzemnení. Šťastným dňom pre nich je 6. september 2022.

Vodnár

Vodnári sú vzdušné elementy. Sú sebestační, výnimoční a optimistickí. Ich šťastné číslo je 7. február 2022.

Ryby

Sú to veľmi umeleckí, kreatívni a nápadití ľudia. Vládne im planéta Neptún. Šťastný dátum pre nich je  4. marec 2022.

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia