Vyše štvorkilového syna porodila jediným stlačením: Toto radí ostatným!

Vyše štvorkilového syna porodila
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/yanyahgotitmade
2022-01-10 10:30:00 |

KEĎ Yanyah Milutinović z New Yorku čakala druhé dieťa, bola hrdá na svoju kondíciu, ktorú si budovala pravidelným dvíhaním ťažkých váh.

Táto 34-ročná fitnesska miluje kulturistiku natoľko, že už niekoľko týždňov po pôrode bola späť v posilňovni a dvíhala vyše 100-kilové činky. Je presvedčená, že vďaka svojmu silnému telu dokázala vytlačiť malého Vuka za menej ako 30 sekúnd.

„Celkovo som rodila sedem hodín, no svojho 4-kilového syna som vytlačila jediným stlačením a za menej ako 30 sekúnd. Je to absolútne pozoruhodné! A som na seba a svoje telo taká hrdá," pochválila sa na svojom instagramovom profile.

Po pôrode sa opäť veľmi rýchlo dostala do formy. Začala s dychovými cvičeniami a precvičovaním panvového dna, aby po dva a pol týždni od pôrodu bola opäť v posilňovni. „Zamerala som sa na zotavenie a na fyzický výkon, nie až tak na estetiku po pôrode,“ povedala.

„Za posledné štyri mesiace som bezpečne obnovila svoju silu. Dokonca som prekonala svoje limity, zdvíham omnoho ťažšie váhy ako kedy predtým,“ je nadšená. Veď už päť týždňov po pôrode drepovala s viac ako 100 kilovými a teraz šesť mesiacov po pôrode až s takmer 200 kilovými závažiami.

Yanyah žije s manželom Risel Martinez (31), staršou dcérou Smiljanou (3) a polročným Vukom. Všetky ženy nabáda, aby na sebe pracovali, najmä na posilňovaní panvového dna. Tak počas tehotenstva, ako aj mimo neho. „Ja som počúvala svoje telo a pracovala na sile/zdraví panvového dna dávno predtým, ako som sa rozhodla otehotnieť. Mám ho rovnako silné ako zvyšok tela a správnym cvičením som sa dokázala zotaviť z dvoch tehotenstiev veľmi rýchlo bez akýchkoľvek komplikácií," poukázala.

Yanyah neobmedzuje žiadne jedlá, ale zameriava sa na jedenie jedál bohatých na bielkoviny, ktoré jej dodávajú energiu. Podľa nej neexistuje „správny a nesprávny“ čas na jedenie. „Nie je to tak, že by ste schudli len preto, že prestanete jesť po 18:00. Čím viac budete niečím posadnutí a budete sa obmedzovať, tým je pravdepodobnejšie, že to všetko zlyhá a nebude to dlhodobo udržateľné. Musíte si užiť narodeniny, sviatky či pracovné večere."

Čerstvé mamy povzbudzuje, aby sa s chudnutím po tehotenstve neponáhľali. „Pravda je taká, že väčšina žien v tehotenstve stráca svalovú hmotu a celkové zloženie tela sa mení ako nikdy predtým. Namiesto toho, aby ste sa zamerali na chudnutie, buďte trpezlivé a akceptujte svoju aktuálnu postavu a okolnosti. Zamerajte sa na prestavbu svojho tela a získanie sily,“ dodáva.


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia