Victoria si zobrala život v deň manželovej smrti, zostal po nich mesačný syn

Victoria si zobrala život
Zdroj: Facebook
2022-01-09 09:30:00 |

Maličký Jayce Osteen, ktorý je na svete iba niečo vyše mesiaca, netuší, že svojich rodičov nikdy neuvidí. V rozpätí dvoch dní obaja spáchali samovraždu.

Ľudia, ktorí ich poznali, absolútne nechápu, prečo sa čerství rodičia rozhodli pre také tragické konanie. Ako prvý sa presne na Silvestra pokúsil o samovraždu otec a manžel Clayton Osteen (+24). Bol prevezený do nemocnice, kde o dva dni zomrel. Manželka Victoria Pachecová (+23) sa pravdepodobne s odchodom životnej lásky nevedela zmieriť a ani pohľad na čerstvo narodeného synčeka jej nedokázal zabrániť v tom, aby si v deň manželovej smrti tiež zobrala život. O osirelého chlapčeka, ktorý sa narodil len 22. novembra, sa teraz stará Claytonov brat, informuje Dailymail.

Manželia pracovali na policajnom oddelení St. Lucie County ako zástupcovia šerifa. Victoriina babka Bernice Bartolini po ich smrti zdieľala na sociálnych sieťach srdcervúce príspevky, v ktorých ich prirovnáva k Romeovi a Júlii. Ako napísala, teraz sú už „navždy spolu“.

Najbližší, ktorí sa spamätávajú zo straty, sú šokovaní. Hovoria, že Clayton a Victoria boli v roli novopečených rodičov šťastnejší ako kedykoľvek predtým a to, čo sa stalo, nedáva žiadny zmysel.

„Táto strata je taká bolestivá... Victoria a ja sme si boli veľmi blízke. Keď som žila na Floride, bola tu pre mňa. Kiežby som tam mohla byť pre ňu. Moje vnútro sa trhá, srdce ma tak bolí,“ napísala zronená babka. Konaniu vnučky a jej manžela vôbec nerozumie, lebo obaja boli úspešní v profesii a vyzerali spolu veľmi šťastne aj v súkromí. V práci dokonca obaja získali ocenenie, lebo námorník vo výslužbe Clayton v roku 2020 zachránil človeka pred predávkovaním drogami a o rok neskôr zachránila podobným spôsobom život inému človeku aj Victoria. 

Blízki zdieľajú tragický príbeh na stránke GoFundMe, aby získali peniaze pre malého Jaycea. „Tragicky, z úplne neznámych a úplne neprirodzených dôvodov si Clayton vzal život 31. decembra 2021. Victoria, ktorá sa spamätávala zo šoku zo straty, si o dva dni neskôr vzala život tiež," napísali. Peniaze na drobčeka zbierajú aj kolegovia policajti, aby mu mal Claytonov brat z čoho nakúpiť plienky, mlieko, oblečenie a ďalšie veci. Stať sa neplánovane náhradným otcom ani nie dvojmesačného drobčeka nie je jednoduché po žiadnej stránke.

„Smútok je hlboký a bolestivý," napísala jedna zo známych páru. „Rodičia by nemali pochovávať svoje deti. Bábätká by mali vyrastať obklopené láskou svojich rodičov. Ale napriek tejto hroznej situácii som bola svedkom množstva milosti, lásky, súcitu, modlitieb a dokonca aj niekoľkých priam zázrakov. Nikdy by mi nenapadlo, že je medzi nami toľko úžasných ľudí. Sme navždy spätí  jeden s druhým a s Jayceom,“ povedala.

Keď v kancelárii šerifa dostali na Silvestra informáciu o pokuse o samovraždu, nikomu nenapadlo, že ide o ich kolegu, ktorý bol práve mimo službu. Bol prevezený do nemocnice, no po dvoch dňoch rodina rozhodla o jeho odpojení od prístrojov. Zdrvená Victoria v teň deň zverejnila fotku, na ktorej bola ešte tehotná, ako sedia spolu na útese a usmievajú sa. Potom sa rozhodla pre šialený čin a rovnako ako jej láska spáchala samovraždu. Dôvody, prečo k tejto tragédii prišlo, poznali len oni dvaja.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: da

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia