Učiteľka tragicky zomrela krátko po tom, ako jej manžel podľahol Covidu

Učiteľka tragicky zomrela krátko
Ilustračné foto
Zdroj: GoFundMe
2021-12-03 19:30:00 |

Len ťažko si predstaviť, čo prežívajú pozostalí po obľúbenej učiteľke Kere (+32) a jej manželovi Kevinovi (+31), ktorí po sebe zanechali šesťmesačnú dcérku Avalee.

Pred polrokom prežívali najväčšie šťastie, keď na svete privítali svoju vytúženú dcérku, no netrvalo to dlho. V lete sa Kevin nakazil Covidom a po komplikáciách s ním spojených 20. augusta vo veku 31 rokov zomrel. Avalee mala vtedy štyri mesiace a bola to práve ona, ktorá držala zdrvenú mamu Keru pri živote. „Som skutočne požehnaná, že som mohla Kevina 13 rokov nazývať priateľom a 6 rokov manželom. Slová nedokážu vyjadriť, ako veľmi mi bude chýbať," napísala vtedy na Facebooku. „Zanechal mi ten najväčší dar zo všetkých, sladké dieťa Avalee. Vyrastie a bude počuť úžasné príbehy o svojom otcovi a nepochybujem, že bude vedieť, ako veľmi ju miloval. Kevin, budem ťa milovať navždy. Budeš mi neskutočne chýbať,“ dodala.

O dva mesiace po prvej tragédii, začiatkom novembra, v rodine prišla ďalšia a definitívne pripravila Avalee o obidvoch rodičov. „S ťažkým srdcom a veľkým smútkom vám musím oznámiť, že pani Kera Leskovec dnes ráno tragicky zahynula pri autonehode na ceste do práce,“ informoval krátko po tragédii miestny evanjelický farár Sean Kirkland. K nehode došlo v Lexington Township 2. novembra ráno okolo 6:40, po tom ako Kera podľa Canton Repository vysadila dcérku v dome svojej matky. Čelne sa zrazila s druhým autom, ktoré prešlo do ľavého jazdného pruhu. Aj keď obaja vodiči mali bezpečnostné pásy, po silnom náraze zahynula Kera, aj vodič oproti idúceho auta.

„Kera bola mimoriadne vážená učiteľka a úžasný človek, ktorý bude veľmi chýbať jej kolegom aj študentom," povedal Kirkland. Ako podotkol, najsmutnejšie na tom je, že čerství rodičia odišli tak tragicky a tak krátko po sebe. „Je pre mňa ťažké čo i len pochopiť smútok a zúfalstvo, s ktorými je konfrontovaná jej rodina,“ dodal Kirkland.

Rodinní priatelia, ktorí sa z tragédie len ťažko spamätávajú, vyhlásila na stránke GoFundMe zbierku na pohreb a na starostlivosť o maličkú Avalee.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia