Môj muž je gay, ale máme super manželstvo a dve deti

Môj muž je gay,
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2021-11-23 10:55:00 |

Manželstvo Matthewa Neilsona (33) a Brynn Embleyovej (35) nie je v žiadnom prípade bežné, no určite je inšpiratívne. Príbeh ich lásky je naozaj silný.

Prvýkrát sa stretli v kostole začiatkom roka 2016. Keď Brynn zbadala Matthewa, podlomili sa jej kolená. Aj ona bola sympatická jemu, ale nie tak, ako by si predstavovala. Matthew totiž od puberty vedel, že ho priťahujú muži, no ako oddaný člen mormónskej cirkvi nemohol mať homosexuálny vzťah. Chodil s niekoľkými mužmi, no ani s jedným nemal sex. Snažil sa preto randiť aj so ženami, lebo nechcel žiť naveky v celibáte. Keď priznal, že je homosexuál, ženy na to reagovali rôzne. Keď to mal oznámiť Brynn, prvýkrát bol z toho nervózny. Na veľké prekvapenie jej to neprekážalo.

Kým Brynn je heterosexuálka, Matthew sa identifikuje ako gay alebo pansexuál, pričom otvorene priznáva, že ho „viac priťahujú muži ako ženy“. Napriek tomu tvrdia, že majú skvelý sex a funguje medzi nimi chémia. Majú spolu dve deti – dvojročnú Amandine a ročnú Guineveru a žijú v Michigane.

Zaujímavosťou je, že prvýkrát sa spolu vyspali až po sobáši. Obaja mali strach či to vôbec bude fungovať. „Ale upokojilo nás to, že sme si pred tým užili maznanie, držali sme sa za ruky a bozkávali,“ opisuje ich randenie pred sobášom Matthew. „Bozkávanie sa nám páčilo a dúfali sme, že všetko ostatné bude tiež v poriadku. Podľa mňa žije v heterosexuálnych vzťahoch oveľa viac gayov, bisexuálov, pansexuálov či inak orientovaných ľudí, než otvorene dávajú najavo,“ pridáva sa Brynn. Nakoniec to bolo omnoho lepšie ako si obaja mysleli. „Nikdy predtým som nemal sex, s mužom ani so ženou. Nevedel som, čo od toho očakávať. Fungovalo to perfektne,“ opísal prvý spoločný sex Matthew. I keď niektorí ľudia sú z ich vzťahu a manželstva pobúrení, rodina a blízki to prijali a oni sa rozhodli ísť so svojím nezvyčajným príbehom na verejnosť.

Navonok by sa mohlo zdať, že všetko je zaliate slnkom, v skutočnosti však spolužitie Matthewa a Brynn poznačili lepšie aj horšie chvíle. Ešte pred tým, než sa zobrali, sa stihli na krátky čas aj rozísť, no chémia medzi nimi bola silnejšia ako všetko ostatné. Matthew sa potreboval vymaniť zo vzťahu s priateľom, od ktorého sa dlho nevedel odpútať. Sobáš mali nakoniec necelý rok po tom, ako sa spoznali. Presne 27. decembra 2017.

Sami sa pýtali, či to môže fungovať z hľadiska intimity a fyzickej príťažlivosti. Ukázalo sa, že vzájomné sympatie, spoločná posadnutosť knihami a cestovaním, otvorenosť v otázke sexuality a dôvera sú hnacími silami aj v takom netradičnom vzťahu. ,,Najláskavejšia vec, ktorú mi Matthew kedy povedal, bola, že ho nikdy neomrzím,” uviedla Brynn. Pripúšťa, že niekedy sa cíti neisto, ale má pocit, že ich vzťah je silnejší, pretože nie je zameraný iba na fyzickú príťažlivosť. 

 

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia