Boháči hľadajú opatrovateľku, z PLATU, ktorý ponúkajú, sa vám zatočí hlava

Boháči hľadajú opatrovateľku, z
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimags.com
2021-11-16 16:30:00 |

Majetná anglická rodina hľadá niekoho na varovanie k svojim päťročným dvojičkám počas vianočného obdobia. Tak ako všetko, čo vyzerá až príliš lákavo, má to jeden háčik.

Inzerát uvádza, že opatrovateľka alebo opatrovateľ bude žiť s nimi na hrade blízko Edinburghu, takže pozícia vyzerá takmer rozprávkovo. Spomínaný háčik je v tom, že si nebude môcť robiť žiadne vianočné plány a byť so svojou rodinou. Musí byť plne k dispozícii po celý čas v dvoch týždňoch od 22. decembra do 5. januára. Odmenou za stratu súkromia však je denný zárobok 600 libier, čo je v prepočte 710 eur.

Úlohou opatrovateľky (opatrovateľa) bude starostlivosť o deti zahŕňajúca pravidelnú hygienu, obliekanie, ako aj spánkový režim. Vyžaduje sa pravidelné čítanie pred spaním a organizovanie jednodňových výletov a rôznych iných aktivít, na ktoré ich bude voziť odinný vodič.

Uchádzači o dvojtýždňový rozprávkový džob musia byť plne zaočkovaní, mať minimálne päťročné skúsenosti s opatrovaním detí, predložiť odporúčania a kontakty na ľudí, ktorí môžu potvrdiť ich kvality a tiež budú musieť podpísať zmluvu o mlčanlivosti.

„Rodina bude tráviť čas na zámku so širšou rodinou a bude potrebovať opatrovateľku od 22. decembra do 5. januára vrátane. Opatrovateľka bude v službe 24 hodín denne, 7 dní v týždni s izbou pre deti.

"Preverenie a referencie sú nevyhnutné. Aspoň 5 rokov skúseností. Opatrovateľka bude musieť podpísať zmluvu o mlčanlivosti. Preplatenie dopravy plus paušálny plat 9 000 £ (v prepočte 10 656 eur). Opatrovateľka musí byť plne zaočkovaná," uvádza sa v inzeráte.

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia