Ups, toto trochu nevyšlo: Nakúpila výbavičku pre dievčatá a zrazu...

Ups, toto trochu nevyšlo:
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/the_cheshire_triplets
2021-10-28 12:02:00 |

Päť ultrazvukov počas tehotenstva ukázalo, že pod srdcom nosí trojičky - dve dievčatá a jedného chlapca. Na ružovú výbavičku minula asi 500 eur.

Po prvýkrát zostala v šoku, keď jej lekár oznámil, že čaká trojičky. „Od začiatku som mala pocit, že som tehotná s dvojčatami, lebo som sa cítila hrozne. Mala som migrény, zahmlievalo sa mi pred očami a trpela som tehotenskou nespavosťou. Keď lekár pri ultrazvuku v 13. týždni videl dve hlavičky, neprekvapilo ma to. Ale bola som úplne šokovaná, keď mi oznámil, že je tam aj tretia,“ hovorí 34-ročná dentálna hygienička Gina Dewdney.

Keď to ako tak s manželom rozdýchali, ultrazvuk ukázal, že dve z troch bábätiek budú dievčatá a jeden chlapec. Potvrdili to aj ďalšie ultrazvuky a tak sa pustili do nakupovania výbavičky. Gina nechcela nechať nič na náhodu. S manželom Craigom (34) sa spoľahli na ultrazvuky a chceli si to užiť ešte pred tým, než privítajú trojčatá na svete. Niekoľko týždňov sa trápili aj s výberom mien, predsa len je to pri troch deťoch o niečo zložitejšie ako pri jednom.  Do nákupu oblečenia investovali mladí rodičia asi 500 libier, čo je v prepočte niečo vyše 500 eur.

 

 

Po tom, ako mali všetko ako-tak pripravené a kopa ružových vecičiek a doplnkov od detskej izby bola pripravená, absolvovala Gina posledný ultrazvuk. Tam im oznámili, že žiadne dievčatá nebudú a ona nosí pod srdcom troch riadnych chlapov!

„Sledovali ma týždenne, lebo trojčatá znamenajú vysoko rizikové tehotenstvo. Keď mi v 16. týždni oznámili, že sú to identické dvojičky, dievčatá a jeden chlapec, bola som nadšená,“ opisuje. Po dievčatku vždy túžila a vnímala to ako splnenie sna. Veľmi sa tešila a povedala, že s dcérami si vytvorila puto ešte pred narodením. Keď jej pri poslednom ultrazvuku oznámili, že v jej bruchu sú identické trojčatá-chlapci, cítila veľké sklamanie a bola „zničená“.

V obave z ďalšej zámeny sa rozhodla ponechať si dievčenské oblečenie, ktoré nakúpila. Nestalo sa to však a v apríli privítala na svete troch identických synov – Jimmyho, Jensona a Jaxsona v 32. týždni tehotenstva. I keď spočiatku bola sklamaná, keď si uvedomila, že identické trojičky rovnakého pohlavia sa narodia iba v jednom z 200 miliónov prípadov, pocítila veľkú hrdosť. Jej pôrod bol výnimočný aj v tom, že pôrod všetkých chlapcov trval jednu minútu a 52 sekúnd. „Všetci sa narodili v rovnakom čase, čo je u trojičiek vemi nezvyčajné,“ uviedla.

Keď sa spätne pozerá na svoje tehotenstvo, „úplne chápe“, ako si lekár na ultrazvuku mohol pomýliť pohlavie detí Pri každom skenovaní v jasnom rozlíšení pohlaví bránila nejaká ruka alebo noha a dokonca ani manžel Craig, ktorý je zubárom a vie röntgeny a rôzne snímky veľmi dobre čítať, to nikdy nespochybnil.

„Dnes si už neviem predstaviť, že by som mala dievčatá, je to takú zvláštne mať troch chlapcov,“ hovorí mama polročných drobcov.

 

I keď chlapci navonok vyzerajú rovnako, majú rozdielne povahy. Jimmy je najživší, Jenson je dramatický typ a Jaxson najradšej sleduje ostatných. Rodina sa presťahovala z bytu do päťizbového domu a kúpili si väčšie auto. Denne minú 30 plienok.

A čo sa stalo s dievčenským oblečením? Stále je pre istotu schované v taškách v skrini. „Niektorí ľudia si môžu myslieť, že som blázon, keď uvažujem o ďalšom bábätku pri trojčatách. Ale nevylučujem, že sa v budúcnosti predsa len ešte o dcéru pokúsime,“ dodala Gina.


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia