Odhodili podprsenky a zapózovali v Evinom rúchu

Odhodili podprsenky a zapózovali
Ilustračné foto
2021-10-18 11:30:00 |

Vedeli ste, že v októbri si každoročne pripomíname Deň bez podprseniek? Ženy na celom svete ich nechajú doma a podporia úžasnú vec...

Niektoré celebrity nepotrebujú na to, aby zhodili zo seba šaty, ani žiadne medzinárodné dni. Trinásty október je však už 10 rokov dňom, kedy podprsenku nechá doma mnoho žien po celom svete. Nejde o žiadnu provokáciu alebo predvádzanie sa, ale o dobrú vec. Podporujú tak prevenciu proti rakovine prsníka.

Najčastejšie však vidíme známe ženy s holými prsiami v čase tehotenstva. Toto špeciálne obdobie chce mať obvykle zvečenené každá budúca mama a v posledných rokoch sa stalo trendom, že k tomu patrí fotka v druhom stave tak, ako ju Boh stvoril. 

Ashley Graham

Najznámejšia americká plus size modelka najčastejšie predvádza na móle spodnú bielizeň, s odhaľovaním preto nemá problém ani na sociálnych sieťach. U svojich fanúšikov žne neskutočný úspech a obdiv.

Ashley je nielen modelkou, ale aj mamou rok a pol starého syna Isaaca. S manželom Justinom Ervinom sa už tešia na ďalľí prírastok, ktorý bude hneď dvojnásobný. Ashley pod srdcom nosí dvojičky - chlapcov. Aj toto tehotenstvo na svojom Instagrame odhalila Ashley po svojom. Nechala sa nafotiť nahá v tráve. Pred pár dňami sa rozhodla úplne odhodiť zábrany a zverejnila nahú fotku tehotenského bruška s prsiami zakrytými rukou. Ashley sa za svoje telo rozhodne nehanbí!

Toni Garrn

Nemecká supermodelka a bývalá priateľka Leonarda DiCapria sa stala matkou len pred pár týždňami. S manželom Alexandrom Pettyferom majú dievčatko, ktorému dali exotické meno Luca Malaika. Hoci si súkromie strážia a tvár dcérky zatiaľ neukázali, samotná modelka sa odhaliť nebojí. So svojím tehotenským bruškom sa na Instagrame objavovala veľmi často. V októbri pri príležitosti osláv výročia s manželom zaspomínala na chvíle pred pôrodom a zdieľala fotografiu priamo zo sprchy.

Ashley Tisdale

Stať sa matkou si hviezda teenage filmov priala veľmi dlho. Po strastiplnej ceste sa to predsa len podarilo a s manželom Christopherom Frenchom vlani v októbri oznámili, že sa z nich čoskoro stane rodina. Hoci je herečka veľmi populárna, oproti svojim kolegyniam žije celkom obyčajný rodinný život. Ani ona neodolala a ešte s tehotenským bruškom sa zvečnila tak, ako ju príroda stvorila. U fanúšikov týmto odvážnym krokom jednoznačne zabodovala.

Karolína Kurková

Svetoznáma kráska s českými koreňmi je trojnásobnou mamou. Tento rok v apríli sa jej narodila vytúžená dcérka a zo starších synov, Noaha a Tobina, sa tak stali pyšní bračekovia. Hoci príchod malej Luny na svet si nechala modelka pár dní len pre seba, na Instagrame sa o čriepky zo svojho rodinného života pravidelne podelí. A nebojí sa poodhaliť ani svoje telo.

Na jej profile sa totiž vedľa klasických fotografií s rastúcim bruškom objavili aj tie trochu pikantnejšie. Napríklad pri oznámení tretieho tehotenstva odhalila nielen toto sladké tajomstvo, ale aj seba samu. Na snímke, ktorá získala viac ako štyridsať tisíc "srdiečok" sa zvečnila úplne nahá, zakrývajúca rukami len to najnutnejšie. K „srdiečkovej“ fotke napísala: „Sme nadšení, že sa môžeme so svetom podeliť o naše šťastie a oznámiť tak príchod dieťatka do našej rodiny. Veľmi pekne ďakujeme za všetky srdečné priania.“

Devon Windsor

Známa americká modelka, ktorá sa vryla do povedomia verejnosti hlavne spoluprácou so značkou Victoria 's Secret, sa poodhaliť svoje telo rozhodne nehanbí. Nemá na to dôvod. Vďaka dlhoročnej spolupráci so známu značkou predvádzala spodnú bielizeň hneď na niekoľkých prehliadkach. Ani rastúce bruško počas tehotenstva jej na pôvabe neubralo a jej Instagram sa fotkami šťastnej nastávajúcej mamičky doslova hemží.

Deň bez podprseniek vznikol v roku 2011 na podnet lekára Mitchella Browna z Toronta. Cieľom je podpora celosvetového #NoBraDay, kedy ženy nechávajú doma podprsenky a na tričko si pripnú ružovú stužku. Nejde o žiadnu provokáciu, ale o kampaň upozorňujúcu na význam prevencie proti rakovine prsníka.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/kch

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia