Svoje kypré tvary miluje, ukázala sa nahá s tehotenským bruchom

Svoje kypré tvary miluje,
Zdroj: Instagram
2021-10-06 10:00:00 |

Jej miery nie sú ani zďaleka ideálne, má celulitídu aj strie a predsa jej fotka zdobila titulku prestížneho módneho časopisu Vogue, aj keď modelky sa na ňu dostanú len zriedkavo.

Plus size modelka Ashley Graham s manželom Justinom Ervinom sa už nevedia dočkať dvojičiek, ktoré pribudnú k ich ročnému synčekovi Isaacovi. Ashley sa ukázala s rastúcim bruškom fanúšikom tak, ako ju Boh stvoril. Podobnú pamiatku má aj na predchádzajúce tehotenstvo, keď čakala Isaaca. Vtedy tak očarila šéfku Vogue Annu Wintour, že si ju v januári 2020 vybrala na titulku Vogue. Na tej sa obvykle objavujú talentované a úspešné ženy, no nie modelky. V tomto prípade však urobila Wintour výnimku a Ashley je na nej zvečnená v luxusnom plisovanom zlatom kaftane Oscar de la Renta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

V júli tohto roku 33-ročná modelka oznámila, že je opäť tehotná. „Uplynulý rok bol plný drobných prekvapení, veľkých smútkov, nových začiatkov a príbehov. Práve začínam spracovávať a oslavovať, čo pre nás táto ďalšia kapitola znamená,“ napísala vtedy. Len prednedávnom sa dozvedela, že pod srdcom nosí dvojičky a budú to chlapci.

Ashley je vzorom pre mnohé ženy, ktorých miery nie sú ideálne.  Často zverejňuje aj neretušované na fotky, na ktorých vidno tukové vankúšiky, celulitídu i strie. Aj ona sa roky trápila s diétami, no nefungovali, tak sa naučila milovať sa takú, aká je. „Nikdy som nebol štíhla, takže ten pocit nepoznám. Ľudia mi hovorievali, že by som mala schudnúť. Skúsila som všetky možné diéty, aké existujú, ale žiadna nefungovala. Je to preto, lebo som kypré, dobre stavané a na kukurici odchované dievča z Nebrasky. To som skrátka ja. Keď som to akceptovala, stala som sa omnoho sebavedomejšou a vtedy sa podarilo rozbehnúť aj moju kariéru,” povedala pre Vogue. Toto radí aj ostatným. Ak budete spokojní s tým, ako vyzeráte a akí ste, začne sa vám dariť.

 

„Tehotenstvo môže riadne znížiť sebavedomie,“ napísala jej v komentári k tehotenskej fotke v Evinom rúchu jedna žena. „Ďakujem, že si mi ukázala, že by som nemala byť na seba taká tvrdá. Budem silná,“ dodala.

Okrem predvádzania modelov a fotenia vytvorila aj niekoľko vlastných kolekcií oblečenia, či už plaviek alebo džínsov. Vystupovala aj v televízii. Kým pred pôrodom Isaaca, ktorý prišiel na svet v januári 2020, mala nabitý program, po jeho narodení zvonila. Ako povedala, súčasné tehotenstvo je úplne. „Nepracujem toľko, veľa jem, oveľa viac spím, behám za jedným dieťaťom a keď drieme, zdriemnem si aj ja,“ opísala.


Autor: © Zoznam/az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia