Nelly ukazuje realitu: Telo sa nezmení len tehotenstvom či pôrodom!

Nelly ukazuje realitu: Telo
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2021-09-29 15:30:00 |

Influencerka Nelly zdieľa nefiltrované fotografie svojho nedokonalého tela, vďaka čomu si získala až 434 000 verných sledovateľov.

"Neustále mi chodia odkazy pre moje ovisnuté prsia a brucho. Ženy píšu, že pri pohľade na mňa sa nechcú stať mamami, aby nedopadli podobne,“ hovorí Nelly, ktorú tieto komentáre riadne štvú. Nie pre kritiku, ale preto, lebo ona sama je bezdetná a to, ako jej telo vyzerá, teda vôbec nesúvisí s tehotenstvom a pôrodom.  I keď jej telo nie je práve ukážkovo dokonalé, nehanbí sa zaň.

„Skutočne ma to rozčuľuje. Čiastočne pre extrémnu mieru nevedomosti, ale aj kvôli predpokladu, že takto môžu vyzerať iba telá, ktoré zažili tehotenstvo. Ja som nikdy nemala deti. Mám strie na prsiach, sú trochu ochabnuté, mám tiež celulitídu na bruchu a ovísajúcu kožu, ale nie je to preto, lebo som bola tehotná a porodila som dieťa. Jednoducho takto prirodzene vyzerá moje telo,“ napísala Nelly.

„Takéto komentáre sú očividne hlúpe, ale myslím si, že predstava, že telá môžu pôsobiť 'chybne' iba vtedy, ak ženy rodili, je v skutočnosti celkom bežná. Každopádne netreba predpokladať, že ženy majú deti, len podľa toho, ako vyzerá ich telo,“ dodáva Nelly.

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia