Žena ma bije, no to nie je najhoršie

Žena ma bije, no
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2021-09-20 12:30:00 |

I keď manželka má milión chýb, neopustím ju. Musím však vyriešiť jednu vec. Syn je bratrancovým biologickým dieťaťom a chcem, aby sa to dozvedel skôr, než zomriem.

Vždy som vedel, že najstarší syn nie je môj, no vychovával som ho, ako keby bol. On, ani jeho dvaja mladší bratia to nevedia, ale jedného dňa to vyjde najavo. Keďže umieram, chcem, aby poznali pravdu. Bol by som oveľa radšej, keby sa to dozvedeli odo mňa, ako od kohokoľvek iného.

Tento príbeh napísal 56-ročný muž do populárnej poradne britského denníka The Sun Dear Deidre a prosí o pomoc. Trpí rakovinou v poslednom štádiu a cíti potrebu dať veci do poriadku. Napriek šialenému vzťahu žije s manželkou, ktorá ma 54 rokov a ich dospelí synovia majú 31, 29 a 28 rokov. Najstaršieho vychovával ako vlastného, aj keď je presvedčený o tom, že nie je jeho biologickým otcom.

Manželka bola odjakživa veľmi panovačná a popudlivá. Ja som úplný opak. Krátko po svadbe, keď sme sa hádali, mi povedala, že môže mať každého muža, na ktorého si ukáže. Podotkla, že môj obľúbený bratranec jej tiež nevie odolať a minulú noc, keď som bol na nočnej zmene, ju navštívil.  I keď vyslovene nepovedala, že mali sex, vedel som, čo tým myslela. Veľmi ma to zranilo, ale snažil som sa robiť všetko pre to, aby náš vzťah fungoval, veď sobáš sme mali len nedávno. Ona však nemienila na sebe nič meniť. Keď mi oznámila, že je tehotná, vedel som, že dieťa nemôže byť moje. I keď sme boli novomanželia, nespávali sme spolu. Odmietla však o tom diskutovať. Napriek tomu, že bolo nad slnko jasnejšie, aká je pravda, rozhodol som sa dieťa vychovávať ako vlastné.

Po čase sa vzťah medzi mnou a manželkou trochu zlepšil a onedlho sme mali spolu ešte dvoch chlapcov. Tentokrát som vedel, že sú moji. Idylka netrvala dlho, opäť sme sa vrátili do starých koľají a žena dokonca priznala, že sa opäť stretáva s mojím bratrancom. Veľmi ma to nahnevalo, tak som jej to vrátil a podviedol som ju. Keď som jej to hrdo oznámil, udrela ma. Nebolo to po prvýkrát. Nikdy som to nikomu nepovedal, ale bije ma pravidelne. Ja by som ženu nikdy neudrel. Synovia vedia čo sa deje a nechápu, prečo som ešte stále so ženou. Úprimne, odišiel by som, ale mám rakovinu a nemyslím si, že by to malo ešte nejaký zmysel. Jediné, po čom ešte túžim, je to, aby chlapci poznali pravdu a najstarší aby vedel, že nie je môj.

„Napriek tomu, že trpíte rakovinou, požiadajte o pomoc a podporu. Mali by ste sa snažiť prežiť posledné dni bez strachu z násilia,“ reaguje populárna poradkyňa Sally Landová. Nešťastnému mužovi radí, aby si dal ešte urobiť testy DNA, aby sa uistil, že najstarší syn naozaj nie je jeho. „Pred tým, ako sa s ním porozprávate, si však dobre premyslite, aký vplyv to bude mať naňho a na zvyšok rodiny,“ podotkla.

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia