Jej muž mal pomer so svokrou: To však ešte nebolo všetko!

Jej muž mal pomer
Ilustračné foto
Zdroj: TikTok
2021-09-13 11:30:00 |

Dvojnásobná mama Jamie Walkerová z USA zdieľala šokujúci príbeh o tom, ako zistila, že ju manžel päť rokov podvádzal s jej vlastnou matkou.

Jedna vec je zistiť, že vás partner podviedol, no keď je tou druhou ženou vaša vlastná mama, je to priam šialené. Po tom, ako Jamie svoj príbeh vyrozprávala na TikToku, spustila priam lavínu reakcií. O manželovej nevere sa dozvedela deň po svojich 33. narodeninách. Zistila, že nešlo o jednorazovú záležitosť, ale o päť rokov trvajúci pomer!

Za úplne najbizarnejšie Jamie považuje to, že neveru odhalil jej syn, ktorý otca s babkou našiel spolu v posteli, keď jedného dňa prišiel babku navštíviť. Bolo to ešte v roku 2011. "Syn vošiel do izby k môjmu teraz už bývalému manželovi a mojej mame, keď robili to, čo zrejme robili spolu posledných päť rokov,“ povedala Jamie. Pre chlapca to bol veľký šok, no dal otcovi príležitosť priznať sa s tým manželke sám. Ak by tak neurobil, bol rozhodnutý oznámiť jej to on. Svoju mamu veľmi ľúbi a nedopustil by, aby jej niekto takto ubližoval.

„Bývalý sa rozhodol, že mi to chce povedať a tak ma zobral na dlhú cestu, počas ktorej sme mali vážny rozhovor. Povedal mi o vzťahu s mojou mamou, ktorý udržiavali posledných päť rokov,“ spomína Jamie na nepríjemné chvíle. Ako povedala, veľmi ju to zdrvilo, no pre finančné obmedzenia nemohla manžela okamžite opustiť. „Bola som v šoku a nevedela som, čo mám robiť. Nebola som však v tej chvíli v stave finančne sa starať o seba alebo o deti, takže sme to ustáli a rozhodli sa pre terapiu,“ priznala.

Rodina sa presťahovala do Tennessee v snahe hodiť minulosť za hlavu a začať odznova. Jej manžel však nedokázal byť verný a opäť ju podviedol, tentokrát s kolegyňou z práce. Dvojica sa konečne rozviedla v roku 2017 a bývalý manžel sa oženil s kolegyňou.

Z chlapca, je dnes už dospelý muž. Jeho vzťah s otcom aj babkou je na bode mrazu. S exmanželom nekomunikuje ani Jamie, ale s mladšou dcérou sa notorický neverník stretáva. Kým prvé štyri roky sa podvedená žena vôbec nebavila ani s mamou, postupne sa hrany obrúsili a dnes hodnotí ich vzťah ako celkom srdečný. O tom, čo sa stalo spolu nehovoria.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia