Šokujúci príbeh: Prvý sex v pätnástich a boli z toho dvojčatá!

Šokujúci príbeh: Prvý sex
Ilustračné foto
2021-09-02 13:21:00 |

Pre mnohé dospievajúce dievčatá ide priam o nočnú moru. Otehotnieť hneď po prvom sexe? V žiadnom prípade! Tridsaťročná mamička by o tom vedela rozprávať.

Čo všetko môže prežívať dievča v adolescentnom veku, ktoré zistí, že po prvom sexe v živote otehotnelo? Samo je ešte dieťaťom, ktoré chodí pravidelne do školy, baví sa s kamarátkami a užíva si život. Avšak, nie vždy sa všetko vyvíja presne podľa predstáv. Svoje o tom vie dvojnásobná mama z Veľkej Británie, ktorá sa podelila s používateľmi TikToku o šokujúci príbeh. Zverejnila video, kde sa priznáva, čo zažila na vlastnej koži, píše thesun.co.uk.

„Hneď pri prvom pokuse o milostné radovánky som v 15-tich rokoch otehotnela. Čakala som dvojčatá,“ začína mladá žena rozprávať o tom, ako prišla o panenstvo. Napriek prvotnému šoku sa detí nevzdala. Teraz má 30 rokov a ako odhalila v neskôr zverejnenom videu, jej synovia majú už 14 rokov. Keď ich pustila do záberu vo videu, zavtipkovala: „Predstavte si, že máte 30 rokov a doma 14-ročné dvojčatá.“

@leigh_leen3w

HAPPY BIRTHDAY DAY TO MY BABIES 🥳❤️ @caydenhowesx @connie.willz

♬ Know Yourself - Drake

Reakcie ostatných

Jej príspevky si pozerajú tisíce ľudí. Ich reakcie sú rôzne. Napríklad jeden používateľ TikToku sa jej opýtal, ako to všetko zvládla a čo odvtedy spravila so svojim životom. Zareagovala jednoznačne: „Zvládla som to s veľkou podporou rodiny a tvrdo som pracovala. Som na ceste k tomu, aby som čoskoro pracovala ako zdravotná sestra.“ Nechýbajú slová chvály a pod videom sa ozvala aj ďalšia žena, ktorá má za sebou podobnú skúsenosť. Otehontela o dva roky neskôr, teda v 17-tich a tiež rovno s dvojčatami Dnes sú z nich už dospelí ľudia, ktorí majú 25 rokov. 

 


Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia