Shina sa po pôrode dostala na úplne dno: Teraz opäť súťaží vo fitness

Shina sa po pôrode
Ilustračné foto
Zdroj: Twitter, Instagram
2021-07-30 10:30:00 |

Mladá mama Shina Pierce (29) z Nového Zélandu trpela po narodení dvojčiat popôrodnými depresiami, bojovala s nadváhou a trápili ju obrovské strie.

Teraz sa intenzívne venuje cvičeniu, súťaží vo fitness a so svojím životom aj kondíciou je spokojná viac, ako kedykoľvek predtým. Ako to dokázala?

Zverejnením svojho príbehu chcela ukázať všetkým ostatným mamám, že žiadny problém nie je neriešiteľný a keď žena skutočne chce, dokáže takmer nemožné.

Shina sa vždy túžila stať mamou. Keď sa dozvedela, že čaká dvojičky, boli s partnerom Chrisom neskutočne šťastní. Pred tehotenstvom bola nadšenou fitness fanatičkou, zvykla trénovať štyri až päťkrát týždenne, ale svojho režimu sa vzdala. V druhom mesiaci tehotenstva začala krvácať a prestala s cvičením, pretože sa obávala, že by mohla potratiť. Až do pôrodu dodržiavala prísny kľudový režim. Prišiel deň „D“ a na svet priviedla dve zdravé dcéry, Harper a Nicole.

Pôrod bol veľmi náročný, trval štyri dni. Po ňom jej život skomplikovala popôrodná depresia. Trpela úzkosťami, topila sa v slzách, a tri mesiace dokonca odmietala vyjsť z domu. Cítila sa úplne vyčerpaná a nedokázala sa zmieriť s kilami navyše, ktoré jej po tehotenstve zostali. Túžila mať späť svoje telo, na ktoré bola zvyknutá.

"Prvých pár týždňov som sa po pôrode rozplakala pre každú hlúposť. Bola som taká unavená, cítila som sa ako ten najhorší človek na svete, pretože som nedokázala spracovať to, že som matkou,“ priznáva. „Nemala som energiu, pretože som dva mesiace vstávala každú hodinu k dievčatám,“ dodala.

„Robila mi problém akákoľvek aktivita. Zadýchavala som sa pri nosení detí, bola som neohrabaná a pomalá. Dnes som znova pyšná na svoje telo a nehanbím sa ho ukazovať," hovorí po čase hrdo dvojnásobná mamička.

Keď mali dvojčatá zhruba pol roka, začala pomaly pracovať na vylepšení svojej kondície. Chodila s dcérkami v kočíku na dlhé prechádzky, doma si vytvorila provizórnu telocvičňu a denne si urobila čas na štvrťhodinové cvičenie. Postupne ssa dostala k tréningom štyri až päťkrát týždenne. Teraz sa zúčastňujú na súťažiach vo fitness a hrdo vystavuje na pódiu svoje vypracované telo. Aj s trošku ovisnutou kožou, striami na bruchu, pozostatkami po tehotenstve a pôrode dvojčiat.

Fotogaléria

Instagram, Twitter
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: thesun.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia