7 dcér hollywoodskych celebrít, ktoré akoby svojim mamám z oka vypadli

7 dcér hollywoodskych celebrít,
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2021-07-23 15:00:00 |

Ako sa hovorí, jablko nepadá ďaleko od stromu. Sú deti, ktoré svojich rodičov nikdy nezaprú. Dôkazom sú aj tieto hollywoodske dámy.

1. Reese Witherspoon a Ava Phillippe

Ava Phillippe keď vyrastala, vyzerala ako jej otec, Ryan Phillippe. No v týchto dňoch, keď uvidíte Avu po boku svojej matky Reese, možno nebudete veriť vlastným očiam, pretože tieto dve krásky vyzerajú ako dvojičky. Ava je takmer identickou kópiou svojej matky. Dcéra slávnej "pravej blondínky" Reese Witherspoon je modelka a úspešná influencerka. Vzťah medzi Reese a jej dcérou vždy obe prezentovali ako dokonalý. Ava pri nedávnom Dni matiek svojej mamičke vyjadrila poklonu aj verejne: „Mojej najlepšej kamarátke, môjmu vzoru, podpore, dôverníčke a osobe, ktorá pre mňa znamená ešte oveľa viac: Krásny Deň matiek," napísala mame k nedávnemu sviatku Ava. Nedávno oslávila 21 rokov, definitívne dospela a vyrástla do krásy svojich slávnych génov.

2. Lisa Bonet a Zoe Kravitz

Že vek je len číslo, dokazuje aj Zoe Kravitz a jej matka Lisa Bonet. Hoci ich delí viac ako 20 rokov, vyzerajú ako dvojčatá. Zoe Kravitz je dcérou známeho rockera Lennyho Kravitza, s ktorým má skvelý vzťah, napriek tomu je úplnou kópiou svojej matky.

3. Tish a Miley Cyrus

V rodine Cyrusovcov sa gény prosto dedia. Prečo? Súrodenci sú si až nápadne podobní. No Miley Cyrus to vychytala! Je úplne rovnaká ako jej matka, Trish Cyrus. A keď si Miley zafarbila vlasy na blond, s mamou sú k nerozpoznaniu.

4. Meryl Streep a Mamie Gummer

Aj oskarová herečka Meryl Streep si porodila svoju vernú kópiu. Jej dcéra Mamie Gummer akoby jej z oka vypadla. Ide v stopách svojej matky a zahrala si v niekoľkých známych amerických filmoch. Po boku Meryl Streep sa objavila vo filme Horkosť, kde zahrala dcéru Annie. Otcom jej bol slávny Jack Nicholson.

5. Demi Moore a Rumer Willis

Demi Moore a Bruce Willis už možno nie sú spolu, ale majú spolu nádherné deti. Keď Rumer Willis vyrastala, bola „zmesou“ oboch jej rodičov. Ako vyrastala, čoraz viac sa začínala podobať na svoju matku. Na fotografii, ktorú zverejnila Demi na Instagrame, si tieto dve krásky môžu podať ruku. Sú krásne a Demi vyzerá na svoj vek úžasne, a keby sme to nevedeli, určite by sme si mysleli, že sú sestry.

6. Cindy Crawford a Kaia Gerber

Takmer dvadsaťročnú Kaiu Gerber možno nepoznáte podľa mena. Hneď ako sa jej ale zadívate do tváre, je takmer neprehliadnuteľné, že je dcérou slávnej americkej modelky Cindy Crawford. Tmavé uhrančivé oči sú u oboch žien úplne identické. Preto niet divu, že aj mladá Kaia ide v šľapajach svojej slávnej matky a je známou americkou top modelkou.

7. Madonna a Lourdes Leon

Speváčka Madonna je známa nielen pre svoj nezameniteľný hlas, ale aj pre výstrednosť. A jej dcéra Lourdes Leon je celá mama! Nielen, že je rada stredobodom pozornosti, ale čo sa vzhľadu týka, tak by svoju mamičku len ťažko zaprela.

Fotogaléria

Instagram
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: elle.com, thethings.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia