Herečka Hilary Duff zverejnila intímne fotky z domáceho pôrodu

Herečka Hilary Duff zverejnila
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2021-07-19 00:30:00 |

Americká herečka a speváčka porodila dcérku Mae James Bair pred štyrmi mesiacmi. Teraz dovolila všetkým nahliadnuť na spôsob, ako jej tretie dieťa prišlo na svet.

Z malej sestričky sa doma tešia jej 8-ročný brat Luca Cruz, ktorého otcom je bývalý manžel Hilary Mike Cormie a onedlho trojročná sestrička Banks Violet Bair, ktorú má herečka so súčasným manželom, spevákom a skladateľom Matthewom Komom.

Tentokrát sa Hilary rozhodla pre domáci pôrod vo vode. S niektorými z intímnych záberov sa podelila s fanúšikmi na svojom Instagrame.

„Aby som sa počas pôrodu cítila bezpečne a dostala sa tam, kam potrebujem, je nevyhnutné mať správnu podporu,“ napísala k snímke, na ktorej je pri nej aj manžel, jej mama a herecká kolegyňa, ktorá je zároveň dulou, Molly Bernard. Ako Hilary napísala, pôrod bol úžasný aj vďaka týmto ľuďom. Zároveň zdôraznila, že obdivuje všetky mamy, nech priviedli svoje dieťa na svet na akomkoľvek mieste. Pripomenula, že domáci pôrod nie je cestou pre každého.

„Je to drina... Od otehotnenia po pôrod, či už v nemocnici alebo doma, dojčenie a zodpovedná výchova týchto malých bytostí, aby sa z nich stali samostatné, sebavedomé a láskavé bytosti. Je to  úplne náročné. Zdĺhavé, kúzelné a zázračné dobrodružstvo ... Takže na zdravie všemohúce matky. Denne hýbete svetom,“ odkázala všetkým mamám.

Fotky z herečkinho pôrodu vyvolali množstvo reakcií. Dokonale zdôrazňujú, aký bolestivý a intenzívny, ale neuveriteľne pekný môže byť pôrod. K množstvu komentárov sa pridal aj jej manžel Matthew. „Moja skutočná superhrdinka,“ napísal k fotke milovanej manželky a matky jeho dvoch dcér.

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia