Tieto fotky detí sú neskutočné! Kam chodia ich otcovia pre nápady?

Tieto fotky detí sú
Ilustračné foto
2021-05-12 03:00:00 |

Prvé dni a týždne po narodení bábätka sú plné emócií, únavy, zmätku a lásky. No na vášho drobca ste sa neskutočne tešili, všetko ste si pripravili, aj nový fotoaparát.

Prišiel moment návratu z pôrodnice, v náručí držíte bezbranný uzlíček a hlavou vám začne prúdiť mnoho otázok. A otecko? Aj keď sa mu trocha zmení životný štýl, už sa začína pohrávať s otázkou, či sa bábätká nedajú reklamovať alebo na noc stíšiť. Ale ruku na srdce, milí rodičia, svoje ratolesti by ste nevymenili za nič v celom vesmíre.  

Klasika Johnovi nič nehovorí

Fotograf, John Wilhelm, tiež otecko, je zo švajčiarskeho Winterthuru a je za každú zábavu, Verný svojmu naturelu sa vybral netradičnou cestou. Vďaka základom v oblasti IT vytvára pre svojich drobcov fantastické svety, ktorých výsledkom sú nádherné fotografie. Teda,. jeho manželka s troma dcérami a synom sa s ním ozaj nenudia. Fotí ich, štylizuje a pomocou Photoshopu vytvára rôzne srandičky.

John Wilhelm nechcel mať doma nudný rodinný fotoalbum, tak sa rozhodol, že vytvorí pniekoľko zaujímavých fotografií. A práve vytváranie zábavných snímok sa mu stalo koníčkom.

Fotografovanie je Johnova vášeň už dlho. Ako malý vyrastal medzi objektívmi, statívmi a kinofilmami, keďže jeho otecko bol tiež nadšeným fotografom, hoci amatérskym. Fotil svadby i rôzne oslavy.

Najzásadnejší bol pre Johna moment, kedy v ruke držal svoj prvý digitálny fotoaparát. V roku 2011 potom prenikol do sveta Photoshopu a rôznych počítačových programov. A od tej doby svojej fotografickej vášni úplne prepadol.

Ryan sa narodil predčasne, no na fotkách je z neho riadny chlapisko

Otecko Ryana fotenie zasa zobral z iného konca. Ryan sa narodil predčasne a teda všetko tak trochu robí s predstihom! Aspoň na zaujímavých fotografiách.

Malý Ryan prišiel na svet o pár týždňov skôr, po pôrode vážil len 1,4 kila. Dlhých šesť týždňov potom musel byť v inkubátore. Jeho rodičia a dvojročná sestrička sa už nemohli dočkať, až ho pustia domov a tak rozmýšľali, ako svoj rodinný album spestria. 

Ryanov otec dostal nápad. Rozhodol sa, že synovi vytvoria originálny album, ktorý bude raz pre syna vtipnou spomienkou. Už mal totiž dosť klasických fotiek, ktorých je plná sociálna sieť. A tak syna nafotil pri klasických chlapských prácach. Záber týchto kreatívnych tatkov bavia celý internet.

 

Fotogaléria

Facebook
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: depositphotos.medium.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia